usługi kosmetyczne, serdecznie zapraszam-Agata 502 991 984 (1) ZABIEGI: Henna brwi +rzęs+ regulacja 16zl Henna brwi 8zł Henna brwi +... a. WIGo prostownica - serwis w Trojmiescie? (1) Witam zepsuła mi sie prostownica marki WIGO czy mozna ja naprawic w... Moniowa co sadziccie o tych czoelnkach zara? (5) od dluzeszgo czasu marza mi sie jakies buciki ale w sklepach to byle but... mamaaa
Bizuteria (1) Mam w ofercie śliczną biżuterię kolczyki po 5 i 6zł naszyjniki po 10zl... Justa Bizuteria (1) Witaj mam na sprzedaż śliczne kolczyki różne kolory, rodzaje własnoręcznie... Justa paznokcie żelowe (1) dziewczyny poleccie mi osobke, ktora robi paznokcie zelowe madzia jedwabna sukienka zara (1) http://www.allegro.pl/item630846955_massimo_dutti_by_zara_jedwabna_sukienka_3... kiki miki przebarwienia po trądziku (3) co możecie polecić-jakiś kremik czy cuś? fifi paznokcie fiberglass(jedwab) (1) Witam.Od 2 lat robię pazurki metodą fiberglass(jedwab). Metoda ta jest jedną... Kaja fotograf dla początkującyh modelek (1) Zapraszam na sesje www.przemyslawmilner.viewbook.com Przemek bielizna w dużym rozmiarze (6) Witam, czy wie ktoś może gdzie w trójmieście można kupic staniki w rozmiarze... Karola trwałe prostownie wlosów. (2) Witam, Ostatnio zastanawiam się nad trwałym wyprostowaniem włosów. Czy... Monii Bezpłatne warsztaty z zakresu wizażu. (1) Jeżeli jesteś zagubiona w świecie kolorowych kosmetyków, chcesz nadać twarzy... Iwona Nowe kursy tańca w Trójmieście (1) Dziewczyny! Rozruszajmy bioderka przed latem! Ruszają nowe kursy Ladies... salsa332 oryginalne meskie swetry na sprzedaz - allegro (1) hej, na allegro mam do sprzedania pare meskich swetrow, jesli kogos ktorys... olenka_21 Sprzedam fajne ciuszki rozm, S i M Tanio !! (1) Biała Marynarka Firmy Amisu ( z New Yorkera ) rozm. 34 Stan BDB idealna na... oliwiaa Taneczny flashmob, Galeria Bałtycka, 4 kwietnia, 13.30 (3) Elo! chcecie zobaczyć jak Gdańsk bije Warszawę? 4 kwietnia w Galerii... Martin FAJNE CIUSZKI (2) sorki dziewczynki za ten spam ale w czasach kryzysu musze jakoś zarabiac na... aneczka;) ARABELA NAILS Gdynia któras korzystała? (1) czy robił ktoś tam paznokcie??? jeśli tak to czy dobrze zostały wykonane i... kajagdynia QUALITY NAILS-paznokcie (1) czy robił ktoś tam paznokcie??? jeśli tak to czy dobrze zostały wykonane i... kajagdynia