NIE PRACUJCIE W EXCLUSIVE COSMETIC!!!!!

Właściciel firmy mieszczacej sie na Wajdeloty to zwykly cham..
Idzie zima a on wywozi mnie na jakąs wioske i kaze sprzedawać mi perfumy!!!!
ogolnie produkt to jakis syf, a ten niby manager opowiadał o nim jak o niesamowitym cudzie...
NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE PRACUJCIE W EXCLUSIVE COSMETIC!!!!!

Możecie napisać coś więcej na temat tej pracy? Dzisiaj właśnie idę na rozmow i po przeczytaniu opinii mam wątpliwości:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej! Byl ktos jeszcze na rozmowie u nich? Dostałam propozycję rozmowy i szczerze mówiąc chyba zrezygnuje...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cud Malina ?? Od cudów jest tylko Pan Bóg - nikt więcej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Praca ta polega na sprzedaży, chodzeniu po domach itp więc skad to zdziwienie. A Ty masz pretensje, ze w ogole kazali Ci pracowac, czy jak ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

WCJUWEI pewnie myślał, że będzie chodzić na umówione spotkania, he, he.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzięki za info!
Właśnie wpisałam w google "Exclusive Cosmetics" bo koleś podał jakiś mail-krzaka nie będę do śmiesznej pseudo-firemki wysyłać danych osobowych i tu taka ciekawostka :)

"pełna wyzwań praca" okazuje się sprzedażą kosmetyków excusive na mrozie - ot wyzwanie sprzedać shita przy -15 st C :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

P.S. Ostatnio (ok. 01/02.02.) zaczepił mojego Ojca ich przedstawiciel na parkingu w Auchanie próbując nachalnie podać mu (czyt. wcisnąć) przez szybę kierowcy ich cudowny produkt. Ojciec szybko się zorientował co to za wspaniała 'oferta' i ten gość musiał szybko cofać rękę, bo mógłby stracić paluszki i stopy (gdyby auto ruszyło z piskiem opon). Ponadto ich naciągacze muszą popracować nad kulturą osobistą (tamten w ogóle się nie przedstawił) oraz legalnością sprzedaży (brak jakiejkolwiek faktury jako dowodu sprzedaży).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...