NIEUCZCIWE FIRMY Trójmiasto - meble TOMAR REDA

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Przestrzegam wszystkich przed tą Firmą jest nieuczciwa, tak jak wcześniej wspominaliście nie reaguja na żadne reklamację, robią jak im pasuje a nie klientowi,powinno sie tę Firmę łącznie z ich właścicielem zamknąć. Myślę, że ja to zrobię a przede wszystkim postaram się o to aby Skarbówka wzięła się za sprzwadzenie w ogień krzyżowy i zapewne znajdą na niego haka. Z takimi ludźmi nie należy się cackać tylko niszczyć aby innych uchronić przed nieuczciwymi sprzedawcami. Ostrzegam tych co chcą u nich kupować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIEUCZCIWE FIRMY Trójmiasto - meble TOMAR REDA

Ja polecam na przyszłośc firme stalmeb,panowie są godnipolecenia,szybko i sprawnia sie uwijają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak tak świetnie mi brame pospawali aż po mieś siem rozleciała a komode pospawali i też sie leci polecam godni zaufania spawaczomeblarze

Witam.
Chciałbym tylko poinformowac pana Gienka ze nasza firma nie życzy sobie aby Pan wypisywał tego typu rzeczy,oczerniał nas.

I jeszcze jedno,jeżeli nie potrafi pan pisac normalnie,to niech pan nic nie pisze.
Tak będzie najlepiej,proszę mi zaufac
Pozdrawiam serdecznie

A ja, moi rodzice jak i znajomi jesteśmy zadowoleni z usług tej firmy. Mebelki wykonane zgodnie z zamówienie, termin realizacji dotrzymany. Polecamy!

no fajne przestępstwo za takie pomowienie moze byc pudło temat zglaszam do abuse czy firma jest nieuczciwa moze stwierdzic tylko prokurator a nie forumowicz ktory niema prawa podac nazwy firmy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (73 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...