Nie polecam !!!!!!!
Nie polecam tej firmy nikomu !!! 10.11.2009 roku firma ta wstawiała okna w domu jednorodzinnym w okolicach Kartuz . Montaż był przeprowadzony bardzo niesolidnie z naruszeniem warunków jakie zostały zawarte w umowie ( okna balkonowe dwuskrzydłowe miały być montowane na dyble zostały wstawione na kotwy ) od tego momentu zaczął się koszmar . Inspektor stwierdził błędy w szkleniu okien , reklamacja trwała 9 miesięcy od zgłoszenia do usunięcia usterki ( Państwowa Inspekcja Handlu ) !!! Około roku temu stwierdziliśmy z żoną że jedno z okien się wypaczyło ( PCV z aluminiowym profilem !!! ) nasza walka najprawdopodobniej skończy się w sądzie gdyż pani Barbara Curyło która reprezentuje tą firmę podpisując się Wesołowski Janusz zwodzi nas że już w przyszłym tygodniu okno zostanie wymienione , po czym nie odzywa się od dwóch miesięcy !!!
Moja wina polegała na tym że skusiłem się na niską cenę , ale teraz już wiem jaka cena taka usługa !!!!!!
Nie kupujcie i nie zamawiajcie okien w tej "firmie"
Moja wina polegała na tym że skusiłem się na niską cenę , ale teraz już wiem jaka cena taka usługa !!!!!!
Nie kupujcie i nie zamawiajcie okien w tej "firmie"