No Matta Name Soundsystem

Temat dostępny też na forum: No Matta Name Soundsystem
Tym razem koncert No Matta Name Soundsystem. Po koncercie imprezę do rana poprowadzi dj Ras Lipi Man, dodatkowo atmosferę podgrzeją szalone bębny oraz wizualizacje studentów gdańskiej ASP. No Matta Name Soundsystem działa od 2005 roku, lecz korzeniami swoimi sięga do roku 2001 r., kiedy to przygodę z muzyką jamajską zaczynali obecni selektorzy składu Scoobie i Maharajah. W stały skład ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

widać że na trójmiasto.pl informacje docierają z duuużym opóźnieniem ... szkoda ... zamiast DJ Ras Lipi Man grać będzie I Voi a gościnnie wystąpi DHS :) więc zapowiada się jeszcze ciekawiej !!!

:D

już nie mogę się doczekać !!!! ;d;d;d

ja też! :D

bless

Ostatnio było super, ciekawe jak będzie teraz :P

OHM

bebny projektu OHM też sie pojawią :) do zobaczenia

sorx nasz bag ... dobrogrupa.go.pl

spoko impreza i nawet nie dziwię się powoli rosnącym cenom ;)

.

kiepska miejscowa moim zdaniem

gabi

wkrótce będzie to najgorętsza miejscówa pozytywnego przekazu :) będziemy tam robic biby co miesiąc

Pozdrowienia dla wszystkich

słabe miejsce i ceny...

ceny?

chyba nie wiesz co mówisz? ceny mamy najniższe w trojmieście! a skoro nie znasz naszych cen to w klubie pewnie też nie byłeś, zmień więc forum jak chcesz pisać głupoty

mówię o cenach za wejście na tą akurat grupę, wskazane będzie nie emocjonowanie się tak opiniami, które wypisują anonimowi ludzie , ponieważ może to doprowadzić do niepotrzebnych nerwów. A na koncert i tak przyjdę :P i zarobicie i na mnie ;) ;p

chyba nie wiesz co mówisz?ja wiem

Nie dziwię się, że pojawiają się głosy niezadowolenia, że impreza jest w tym klubie, sam jestem pełen obaw. No Matta grało już kiedyś w tym miejscu i była to jedna z najgorszych imprez na jakich byłem. Traktowano nas jak jakiś intruzów, do tego pełno obleśnie pijanych studenciaków w białych fartuchach, którzy nie dawali nam spokoju za deckami, nie chciano mam wypłacić kasy za noc i jeszcze mieli wielkie pretensje, że muzyka reggae, a nie dyskoteka:( nadzieję, że tym razem będzie inaczej i wszyscy będą zadowoleni!

halio !

Proszę zostawic ciśnienie za progiem :) wszyscy mamy jakies stresy, ale na koncertach organizowanych przez Dobrogrupę zapominamy o nich. Ceny są takie bo chcemy w przyszłości sprowadzic gwiazdy pozytywnych wibracji i nie podwyższac cen wtedy za bardzo. Cieszmy się muzyką i życiem

do gabriellos

Nikt nie ma zadnych cisnien. Po prostu pojawily sie uwagi co do miejsca imprezy i ja wyrazilem swoja opinie na ten temat, ale dopisalem, ze mam nadzieje, ze zaszly pozytywne zmiany w tym miejscu i oby tak bylo. Cena 12 zl. jest jak najbardziej ok, to nawet malo, jesli w przyszlosci chcecie sciagac gwiazdy jak piszesz, chyba, ze bedziecie mieli sponsorow. Do zobaczenia 19 w Gdansku!

Do DHS

Problem z Waszym występem był tak,i że trafiliście akurat na tradycyjną coroczną imprezę WHITE FARTUCH PARTY w czasie Medykaliów... Wtedy to nasi studenci nie bardzo maja ochotę na coś ambitniejszego niż "Jesteś szalona" i domagają się potańcówy, a nie imprezy reggae... Tym razem na pewno będzie inacze,j bo impreza jest dedykowana tym, którzy mają ochotę się przy reggae bawić.
Pozdrawiam i do zobaczenia

Tak to jest ...

... jak za organizację imprez biorą się ludzie z parlamentu studentów, którym się wydaje że jak oni sluchają rapu to na imprezę Medykaliową trzeba zaprosić TeDe. A potem się okazuje, że artysta jest zawiedziony bo nikt na niego wcale nie przyszedl i wszyscy woleli by zwykłą muzę do tańca. A kasiora uczelniana wyrzucona w błoto :-(. Swoją drogą artyści też powinni mieć rozeznanie gdzie jadą grać a nie zgadzać się grać wszędzie gdzie płacą.

DO DHS - ja też wiem

Proszę nie mieszać w to Medyka jako klubu bo to nie my byliśmy decydentami odnośnie zaproszenia zespołów na Medykalia. Udostępnialiśmy tylko lokal i z naszej strony wszystko było dopełnione. Organizatorem imprezy był samorząd AMG i jeżeli coś było nie tak to napewno nie z naszej winy. Proszę więc o powściągliwość w opiniach na temat naszego klubu. Tym razem sytuacja jest calkiem inna, impreza jest organizowana dla ludzi słuchających tego rodzaju muzyki, płatna i na pewno nie będzie tam przypadkowych gości. Przekonacie się.

Było średnio, problemy ze sprzętem, mało ludzi, bywały lepsze reggae imprezy

było super, wspaniale się bawiłam, fakt, że sprzęt coś nawalał, ale chłopaki sobie poradzili, dawno nie byłam na imprezie z tak dobrą muzą

joł selekta !

Dancehallowa masakra !!! Bardzo mi się podobało, szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze,

lagalizacja

Mam sesję a byłem i nie żałuje. Nagłośnienie słabe, ale tani browar. Muza z****iozo, i oceniam imprezę bardzo dobrze, bo dziewczyn było dwa razy tyle co chłopaków, podobało mi się to.

akurat to ze bylo mniej facetow to nie byl plus :D

podzielam zdanie twierdzących, że bywały lepsze imprezy

Inne tematy z forum

Całodniowy piknik dla dzieci "Bioróżnorodnie połączeni" w ZOO Gdańsk (3 odpowiedzi)

Już w niedzielę 12 października w Ogrodzie Zoologicznym w Gdańsku obędzie się całodniowy piknik...

Jarmark Bożonarodzeniowy 2025 (8 odpowiedzi)

Jarmark Bożonarodzeniowy w Gdańsku 2025 odbędzie się od 21 listopada do 23 grudnia w historycznym...

Z orbity na Politechnikę Gdańską. Sławosz Uznański-Wiśniewski na PG (3 odpowiedzi)

Politechnika Gdańska, jako przedstawiciel Związku Uczelni w Gdańsku im. Daniela Fahrenheita,...