OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

dobra szkółka jazdy (2) Jako szkółka sprawdzają sie rewelacyjnie. Teoria z panem Januszem i jazdy z... Adrian Polecam! (1) Teoria z panem Januszem to czysta przyjemność, a jazdy z panem Radkiem równie... Kasia Gorąco polecam ! (1) Chciałbym polecić tę szkółkę. Wszystko przebiega bez jakichkolwiek problemów.... Karol
Krzesimie - opinia (1) Wszystkim przyszłym kierowcom szczerze polecam OSK Speed, naprawdę... Krzesimie Polecam Wszystkim !!! (1) Jeżeli ktoś się zastanawia, to chciałam polecić OSK SPEED, uważam że jest to... Anna No 1 !!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, poszło szybciej niż myślałem:) pierwszy wyjazd na... Marek Opinia (2) OSK Speed- najlepszy osrodek szkolenia kierowcow na jaki moglam trafic.... Patrycja Super ;) (1) Gorąco polecam! Wybranie tej szkoły jazdy to była najlepsza możliwa decyzja:... Kamila Petarda!!! (2) Świetna szkoła, teoria prowadzona w ciekawy sposób, wiedza przekazywana na... Wojtek ... - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, polecam panią Marzenę, genialna instruktorka,... ... Szkoła lepsza niż Elka (2) Bardzo polecam szkołę każdemu, kto chce nauczyć się jeździć. Żałuję, że... raffen W 100%zdasz egzamin w tym OSK (1) To uczciwy OSK, zajęcia teoretyczne przebiegały w miłym gronie prowadzone prz... Sandra K Nie ma co narzekać. (1) Bardzo dobra oferta, świetna nauka teorii, trafna, bezpośrednia. Instruktorzy... Dawid szalenie zadowolony (2) Co tu dużo mówić, świetna szkoła, świetne przygotowanie do egzaminu!... Michał Zadowolony (2) Świetna szkoła, świetni instruktorzy, szczerze polecam! :D Pozdrowienia dla... Michał Polecam ;)) zdane za pierwszym!! (2) Teoria prowadzona przez pana Janusza bardzo ciekawa! Historie z życia... Arletta ;) ABSOLUTNIE POLECAM! (2) Bez dwóch zdań szkoła godna polecenia! Teoria z Panem Januszem genialna, te... Ola POLECAM! (1) Do speed'a trafiłam przez przypadek, mówią że to one właśnie są najlepsze..... Sandra Polecam (1) Bardzo polecam wszystkim tą szkołę, jest na prawdę świetna! Pan Janusz super... Magda ;) petarda (1) Polecam wszystkim nauki w speedzie super szkoła dobrze uczą no i polecam... darek