OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Nareszcie :D (1) Wyklady w weekendy -super Jazda z Panem Januszem - super Zdane bez problemu !... Monia !!!!! (1) Na początek pochwalę się i zarazem podziękuję. Arturze tylko dzięki tobie... Magdalena ;)) SUPER !!!! (2) Super szkoła. Teoria przekazywana przez pana Janusza to coś niebywałego.... Piotr - ratownik medyczny :)
Super OSK :D POLECAM (2) Nic dodać, nic ująć... SUPER. Teoria prowadzona przez Janusza to 100% zdanie... Piotr S. Na prawdę warto! (1) Teoria prowadzona przystępnie przez pana Janusza, poparta prykładami,... Jolka bardzo dobra szkola (1) Wykłady z panem Januszem bardzo ciekawe jezdziłem z panem Jackiem bardzo... Piotr Polecam! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym razem !!! ,a to zasługa wspaniałych... Kasia Gorąco polecam (1) Polecam Panią Instruktor Marzenę, zdałem za pierwszym razem Adam super (1) Super szkoła, z czystym sumieniem polecam każdemu, kto chce zostać świetnym... angelika POLECAM (1) Wybór szkoły Speed to była świetna decyzja. Janusz wykłada teorię... Kamkie Szczerze POLECAM (1) Chcę serdecznie podziękować Januszowi za cierpliwość, wyrozumiałość i czas... Sylwia Polecam gorąco:) :) (1) Prawko zacząłem robić dawno temu w innym mieście. Kilka pierwszych podejść do... Marek Polecam !!!! (1) Jestem Bardzo zadowolona że wybrałam tąszkołe i polecam !! zajęcia... Madziiiix Polecam! (1) Serdecznie polecam tę szkołę nauki jazdy! Zajęcia teoretyczne przeprowadzone... Martyna Najlepsi w Trójmieście. (1) Polecam wszystkim Osk Speed.Super szkoła jazdy.Wykłady"odjechane"z... Kryształ Wspaniała szkoła (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy Speed! Po pierwsze należy ją pochwalić za... Patrycja POLECAM!! (1) Na prawdę świetna szkoła! Zarówno teoria jak i praktyka prowadzona w luźnej,... Gosia Bardzo polecam! (1) Teoria z panem Januszem została przedstawiona w bardzo wesoły i zrozumiały... Karolina Prawko Gdańsk :) (1) Osk Speed- to jest bardzo dobra szkoła nauki jazdy.Każdy kursant po tej... Kamil Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do... Agata