OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

OSK Speed- SOLIDNA SZKOŁA JAZDY, którą polecam każdemu !!! (1) Długo zastanawiałam się nad tym, którą szkołę wybrać- OSK Speed bez wątpienia... Daria super speed :) (1) Osk Speed super szkoła jazdy. Wykłady z bossem Januszem niezapomniane.Jazdy... DriverLightAdrian Speed... - to jest właściwy wybór:) (1) Gdybym miała drugi raz wybierać szkołę nauki jazdy, nie zawahałabym się ani... Sandra
Nie szukaj dalej :) (1) Lepiej nie trafisz, tak powiedzieli mi znajomi i mieli rację. Jestem im... Agnieszka Najlepsi w Trójmieście. (1) Zapisałem się do Osk Speed,po przeczytaniu opini na tym forum.Po przybyciu do... DriverDarek Polecam! (3) Świetna szkoła, teoria z P.Januszem przeprowadzana na wesoło i zrozumiale... Kacper Rewelacja! (1) Polecam Osk Speed! Bardzo dobra atmosfera w czasie nauki.Zero stresu podczas... Alexander Zdałam za pierwszym! (2) i teorię, i praktykę :) Wykłady z panem Januszem zawsze łatwe do zrozumienia,... Paulina Pani Marzenka górą!!!! (2) W piątek zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem;) i to wszystko... agnieszka super:) (2) Dobra szkoła jazdy!Dobrze uczą!Bardzo dobra atmosfera!Polecam! Mariusz Polecam (2) Serdecznie polecam każdemu, profesjonalny ośrodek, bardzo dobre podejście do... Paweł Najlepsza szkoła Jazdy! :D (1) Jestem strasznie zadowolony z poziomu nauczania w tej szkole jazdy! Naprawdę... S616 Zdałem !! za pierwszym (1) Polecam jazdy z instruktorem Jackiem zdałem za pierwszym. wszystko na 6,... Sebi 100 % zadowolenia !!! (1) Bardzo serdecznie dziekujemy i zdecydowanie polecam z chlopakiem o.s.k. Speed... Kasia i David Polecam! (1) Właśnie wróciłem z pozytywnym wynikiem egzaminu za pierwszym podejściem. Pan... Stefan zdecydowanie polecam!! (1) Zdecydowanie polecam!! Zarowno zajecia teoretyczne jak I praktyczne... Krystyna wielki pozytyw (1) Mogę szczerze, bardzo polecić ten osk. Prawko zdane od razu, bardzo... Gosia Osk Speed - Najlepsi w Trójmieście! (1) Podziękowania za zdane egzaminy na prawo jazdy! Szkołę polecam wszystkim!... AdrianM Serdecznie polecam! :) (1) Serdecznie polecam osk SPEED wszystkim osobom, które chcą dobrze nauczyć się... Sylwia Polecam. (1) Zapisałem się na kurs i jestem już po egzaminie.Szkołę polecam.Bardzo dobra... Michał