OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Brawo! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy i niedroga.Świetnie uczą i teorii i praktyki.Są... Marcin Osk Speed :) (1) Super szkoła! Teoria z p.Januszem i jazdy z p.Marzeną i p.Arturem,czysta... NYC polecam! (1) serdecznie polecam, egzamin i teoria zdane za pierwszym razem! miałam... madzionka
KURS PRAWA JAZDY :) (1) Szkoła Speed Super! Wykłady z teorii bardzo konkretne i w bardzo miłej... Sebastiano Osk Speed (2) Gorąco polecam ten ośrodek .Wykłady prowadzone z pasją przez Pana Janusza... martucha Polecam!!! (1) Super szkoła! Teoria przeprowadzona przez Pana Janusza w bardzo... Martyna Osk Speed - Najlepsza Szkoła Jazdy:) (1) Super szkoła!P.Janusz(szef) wykłada teorię i najtrudniejsze przepisy w ruchu... Blue Super!!! (1) Bardzo dobra szkoła. Świetni instruktorzy!! Polecam!!! O Bezapelacyjnie najlepsza szkoła w trójmieście! (3) Idąc na kurs na prawo jazdy spodziewałam się nudnych wykładów i jazd z... Joanna S. Rewelacja !!! (4) O tej szkole można było by pisać i pisać- ale zacznę od teorii- nauka... Paula oSK sPEED (1) SZCZERZE POLECAM TEN OŚRODEK :) TEORIA W FAJNY SPOSÓB PRZEKAZANA NA PRAKTYKĘ... KRZYSIEK Super Szkoła (1) Polecam wszystkim Osk Speed :) Teoria prowadzona przez P.Janusza Spoko... Asia Super Polecam (1) Dobra obsługa.Przychodząc pierwszy raz na kurs nie miałam zielonego pojęcia o... Monia. Lepiej nie trafisz :-) (1) Wybierając szkołę jazdy kierowałam się opiniami znajomych. Muszę przyznać ze... Agnieszka K. Ekstra szkoła! (1) Polecam wszystkim którzy cenią sobie dobra obsługę, wysoki poziom nauczania i... Ewa No 1 !!! (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie, a poziom nauczania na jeszcze... Gosia Polecam! :) (1) Niesamowita obsługa, profesjonalnie przeprowadzona teoria, a z jazdy zawsze... Natalia SZKOŁA JAZDY NA 6! (1) Polecam! Najlepsza szkoła w Trójmieście:) Praktyka to sama przyjemność!... Kasia Polecam! :) (1) Teoria z P. Januszem prowadzona na najwyższym poziomie, podejście do... Kamila Szczerze polecam! (1) Obsługa, poziom nauczania, wyposażenie ośrodka, czas trwania kursu oraz... Kasia