OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam gorąco Pana Piotra ! (1) Bardzo gorąco polecam Pana Piotra !!! Jest to instruktor naprawdę wysokiej... Ola. Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę Speed. Teorię miałam z Panem Januszem, jasno,... Gabriela Wszystkim serdecznie polecam Pana Piotra C. (1) Pan Piotr jest bardzo dobrym instruktorem, który podczas jazdy tłumaczy... Żaneta
POLECAM!! (1) Dwa dni temu miałam egzamin i zdałam ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM! Wszystko dzięki... Monika zdalem za 1 (2) dobra szkola juzik Bez problemu zdałam za pierwszym razem (1) Jazdy u szefa Janusza, wprawdzie 40 godzin, ale tylko z winy mojego... Monika POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam! W szczególności jazdy z Marzenką- rewelacja! To dzięki... Beata REWELACYJNY OŚRODEK!!! (1) Niedawno zakończyłam kurs w tym ośrodku i jestem bardzo zadowolona z efektów... Marta off - opinia (1) Naprawde warte polecenia ;) Instruktorzy , organizacja bez zarzutów ;) off podziękowania dla P.Bogdana! (1) polecam ten ośrodek w 100% ponieważ instruktorzy są bardzo profesjonalni w... Magda bezkonkurencyjni (1) Zdałam egzamin za 1 podejściem. Nauczanie wzorowe a do tego świetny klimat.... Kacha Polecam !!! (1) Szkoła warta polecenia.Egzamin zdany za pierwszym podejściem.Wielkie dzięki :) Marek Czas trwania kursu w OSK Speed? (1) Wszyscy tak zachwalacie speeda. A ja mam pytanie, bo nie wiem, czy to... Zegarynka Jakub - opinia (1) Szczerze polecam! Wykłady z p. Januszem rzeczowe z dużą dawką drogowych... Jakub Zdecydowanie polecam! (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu- zdałem za pierwszym razem!... Krzysiek pozytywny (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Zajęcia teoretyczne z panem Januszem były... prezes Polecam Pana Piotra! (1) Wykupiłam jazdy dodatkowe (mam prawo jazdy lecz długoletni brak praktyki... Joanna Polecam naukę u pana Bogdana (1) Jak w nagłówku.. polecam naukę u pana Bogdana. Po tym jak nie zdałam egzaminu... Marta ZDAŁAM :) (1) Gorąco Polecam . Cieszę się że wybrałam ten ośrodek. Teoria z p. JANUSZEM... Beata Pełna profeska :) (1) Polecam OSK SPEED w 100% Wszystko na najwyższym poziomie. Miałam przyjemność... Karolina T.