Marian - ocena (1) Jak najbardziej mogę polecić! Marian Wiktor - ocena (1) Polecam, przewóz bez zarzutów. Szybka podróż i z pewnością wrócę jeszcze raz. Wiktor Wiktor - ocena (1) Firma działa bardzo profesjonalnie pełna kultura i porządek. Autokar w... Wiktor
Patryk - ocena (1) Firma okazała się wyjątkowo rzetelna i profesjonalna. Transport został... Patryk Jakub - ocena (1) Polecam firmę, bardzo konkretna. Korzystam z usług od dłuższego czasu i nie... Jakub Marek Adamowski - ocena (1) Współpracowałem z Joanną i jej Teamem w promocji mojej marki na rynku. To co... Marek Adamowski Marta - ocena (1) Pedicure podologiczny to kompleksowa pielęgnacja stopy z pięknym malowaniem. Marta Zadowolona klientka - ocena (1) Bardzo polecam, pedicure zawsze pięknie wykonany! Zadowolona klientka Jacek - ocena (1) Kupuję od lat, zwłaszcza chleb żytni. Jacek Agata - ocena (1) Jeśli ktoś szuka zaufanego partnera w zakresie zakupu nieruchomości to... Agata mariusz - ocena (2) sprawnie, kulturalnie, profesjonalnie - zdecydowanie polecam mariusz Alicja - ocena (1) Świetne, energetyczne zajęcia z Panią Basią. Najlepsze Alicja boliwar - ocena (1) - Poproszę 3 rogale! - Dużo maku? - Dużo! Tak należy tam postąpić. Ponadto... boliwar leongd - ocena (2) Terminowo i bezproblemowo :) polecam :) leongd Mariusz - ocena (1) Bardzo smaczne pieczywo. Takie jak kiedyś, ten smak jest świetny. Mariusz Tomasz K - ocena (2) Cały proces od wstępnej oferty przez pomiary, dobór materiałów po montaż... Tomasz K Marzena - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie fryzjerskim. Patryk to prawdziwy... Marzena Grażyna - ocena (2) Jestem naprawdę zachwycona wizytą w tym salonie! Profesjonalne podejście,... Grażyna oskmateos - ocena (1) Bardzo dobry warsztat samochodowy! Miła obsługa, szybka diagnoza, a pan... oskmateos Bywaczynski - ocena (1) Od lat nieprzerwanie ta sama jakość. Chleb najlepiej smakuje z samym masłem.... Bywaczynski