Osowa zbieżnośc nazw "K"Osowo ???

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Codziennie dziękuję Bogu, że udało mi się przeżyć (...ochlapany błotem) chodząc o kulach po drogach bez chodników i pobocza, a same drogi wyglądają jak po bombardowaniu w Kosowie... oSOWA - moja dzielnica, żadnych zasad dla developerów odnośnie dróg dojazdowych i chodników. Jeszcze trasą lęborską nas dobiją. Poproszę p. Adamowicza i Radę Miasta Gdańska, jak już kule odrzucę o codzienne zaświadczenia o niemożliwości dojazdu do pracy na czas. No i złożę w kościele datek w intencji powstania nitki SKM, która połączy Osowę z cywilizowaną częścią Gdańska. Pewnie jak to się ziści będę już na emeryturze, a dziś mam 35 lat więc trochę poczekam. Piękne Panstfo piękne k...a Albania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Osowa zbieżnośc nazw

niestety nikomu nie jest łatwo, ale nie poddajemy się, też codziennie pieszo wśród błota, kałuż, dziur itp, pocieszam się faktem, że jeszcze 10 lat wcześniej było jeszcze gorzej....ale grunt to poczucie humoru i uśmiech na twarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Majer Hurt Jaj i Mapart - proszę o opinie. (12 odpowiedzi)

Czy ma ktoś jakieś świeże informacje na temat tych firm? Czy te firmy dalej są w spółce?...