Otwarcie Techno Balkon i Unfrozen lato 2025

Temat dostępny też na forum: Otwarcie Techno Balkon i Unfrozen lato 2025
Odkryj niezapomniane otwarcie Unfrozen Lato 2025 na Techno Balkonie w Gdańsku! Już 23 maja odmrażamy Halę Olivia i zapraszamy na wyjątkowe party z udziałem artysty, który doskonale wpisuje się w hasło "Mam tę moc". Przygotuj się na powrót Gdańskiej Energylandii i śledź ogłoszenia dotyczące pełnego planu wydarzeniaCHARLIE SPARKS TO PRZEDE WSZYSTKIM ENERGIA + AURA. Znany ze swoich intensywnych i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tia...

Regularna impreza na świeżym powietrzu, którą słychać nawet we Wrzeszczu. "Rewelacja'.
A operator hali - zamiast wypełniać misję uzgodnioną z miastem w umowie - też się tam pewnie bawi...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 10

.

O nie, to okropne, że ludzie się bawią :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Phi

Dorośniesz to zrozumiesz Karinko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja chcę ciiiiszyyy .. jak na cmentarzu. Żadnych dźwięków, zero, nic.

w końcu mieszkam w mieście, płacę podatki więc chcę żeby to miasto było jak cmentarz, ha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

hala olivia przekręt

i nierespektowania prawa
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nazwa to jakieś nieporozumienie :)

Nie mogli wpaść na jakąś mniej oczywistą nazwę? brzmi jak coś wymyślonego w 3 sekundy po trzech piwach i jednym spojrzeniu na lokalizację :) Funkcjonalna, ale zero tajemniczości, stylu czy klimatu. Skoro to nowa miejscówka z potencjałem, to aż się prosi o coś bardziej oryginalnego, nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do lasu!

Chce spać!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

MAM W planach tam wpaść i se pohasać w dziurkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nagłośnienie

A ja dodam opinię której wiele osób nie podzieli, ale jest tam obecnie zbyt stłumione nagłośnienie i psuje to ogolne wrażenie z imprezy. Pierwszy sezon dudniło na pół miasta (źle dla mieszkańców i oczywiscie rozumiem ich ból), ostatni sezon za mało mocy ( źle dla imprezowiczów). Na szczęście jest wybór i na pewno będą inne fajne imprezy w sezonie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy wam nie jest głupio promować miejsce, które od paru lat jest utrapieniem mieszkańców w promieniu kilku kilometrów?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na policję

Będę dzwonił równo o 22. Miłej imprezy i więcej szacunku do sąsiadów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

IX Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom (3 odpowiedzi)

Fundacja Przemek Dzieciom zaprasza na "IX Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom"!...

Kabaret Hrabi & Goście - Potemowe piosenki (15 odpowiedzi)

Kabaret Potem powraca! Nie całkiem, nie dosłownie, ale... muzycznie! Zapraszamy na wieczór pełen...

30 lat Ich Troje / Premiera Nowej Płyty (6 odpowiedzi)

3011! I stało się 1995-2025. Zespół Ich Troje gra dla Was od 30 lat! Rollercoaster Michała, Jacka...