PRZESTROGA!

dla osób które nie zastanawiają się tylko w desperacji ślą dane osobowe na prywatne e-maile:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-kierownika-pania-do-rozliczen-barmanki-oraz-kelnerki-ogl6330226.html

treść:
"Poszukuję personelu do lokalu gastronomicznego w Sopocie.
Wymagana znajomość języka angielskiego.

Kierownik - doświadczenie nie jest wymagane, zapewniamy przeszkolenie. Komunikatywność, obowiązkowość, chęć do pracy, język angielski. Praca w godzinach nocnych.

Barmanki, kelnerki - doświadczenie nie jest wymagane, zapewniamy przeszkolenie. Komunikatywność, obowiązkowość, chęć do pracy, język angielski. Praca w godzinach nocnych.

Panią do rozliczeń - wymagane doświadczenie w pracach biurowych. Praca w godzinach dziennych od 8:00 do 16:00 od poniedziałku do piątku.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres exvip1@wp.pl, w tytule prosimy wpisywać stanowisko pracy. "

A JAK SOBIE WPISZESZ E-MAIL W GOOGLE...

http://4bydgoszcz.pl/praca/dam-prace/poszukuje-tancerek-do-klubu-nocnego_662219211-856524117-exvip1wp-pl/2088

treść:

"Wysoko renomowany Night Club w Białymstoku poszukuje dziewczyn w wieku 19-28 lat do pracy w charakterze tancerki go-go (pokazy tańca na rurze, striptease). Wysokie zarobki, dowolne dni pracy (możliwość dojazdów tylko na weekendy), zapewniamy darmowe mieszkanie."
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: PRZESTROGA!

śmieszne, a co to night club nie potrzebuje kelnerek, kierowników czy osób do rozliczeń?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polu ale tam wyraźnie jest napisane o jaką prace chodzi. Doczytaj, albo może złóż cv skoro uważasz że tam potrzebują kierowników.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

yhy to tak że ja mam sklep spożywczy w Gdańsku i juz w innym mieście nie mogę mieć warsztatu samochodowego ?? To jakaś paranoja .. a niby klub go go to coś strasznego ?? No tak pewnie Twój facet tam chodzi bo ma w domu zakonnice :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

chyba zbyt mądra to nie jesteś. Współczuje. Chodzi o to, żeby patrzeć na jakie ogłoszenia i komu wysyła się swoje dane i trzeba to chociaż minimalnie sprawdzać. Bo może być taka sytuacja,że dziewczyna odpowiada na ogłoszenie bo myśli, że będzie kelnerką w restauracji czy coś w tym stylu, a tu się nagle okazuje, że swoje info wysłała do jakiegoś night clubu. A jeśli nie potrafisz skomentować treści posta to nie wtrącaj osób postronnych( w tym wypadku czyjegoś męża).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja znajoma jest właśnie managerka w renomowanym klubie ze striptisem i pracuje w godzinach nocnych. Ale od razu wyjaśniam - jej obowiązki polegają na ZARZĄDZANIU klubem, czyli jest odpowiedzialna za właściwą pracę kelnerek, kucharzy, barmanów, sprzątaczek itp. Do niej klienci zgłaszają problemy i reklamacje, czasem przyjmuje i rozlicza dostawy. Zarządza na zmianie grupą ok 20 pracowników. I NIE ROZBIERA SIĘ, ani żadnych usług seksualnych nie świadczy. A ciasne rozumki niech się tu teraz doszukują teorii spiskowej. I co, renomowany klub ze striptisem potrzebuje kierowników i kelnerek czy nie? :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...