Pan z ósrodka zdrowia w Kielnie

Temat dostępny też na forum: Kielno
Może ktoś wie dlaczego pan,który siedzi w rejestracji na ośrodku zdrowia ,tak usilnie stara sie o to by lekarze nie mieli co robić?Zarejestrować sie do któregoś graniczy z cudem.Latem ,kiedy ów pan był na urlopie lekarze byli dostępni bez problemu ale wrócił i dalej to samo.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pan z ósrodka zdrowia w Kielnie

Ten burak tam siedzi poprzez koncesje rodzinne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I nie ma na to rady?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej nie . Skoro to mąż Pani doktor Pietkun.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ośrodek jego prywatny czy jak?

Re: Pan z ósrodka zdrowia w Kielnie

"z tym panem" jest poprostu jakaś tragedia. Mnie kiedyś nie chciał zarejestrować do lekarza, bo przecież nie ma miejsca, więc poprosiłam zaświadczenie ze mnie nikt nie przyjmie. I nagle miejsce się znalazło :D w ciągu 5 min zostałam przyjęta :) a ludzi jak nie było tak nie ma :p
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

wywalic go z osrodka najlepiej , chamstwo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

co to jest za typ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mąż pani doktor Pietkun.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziad jakich mało , kto wie gdzie sensownie złożyć na niego skarge?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

On ma zepsuty analizator
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozdrawiamy byłego U.. w Kielnie! Człowiek z empatią dla ludzi chorych! Czy nasz ośrodek zdrowia jest przechowalnią dla buractwa i chamstwa?!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niestety dostać się do lekarza to graniczy z cudem. O godzinie 8:20 wszystko zajęte nawet dla dzieci. Umówić się przez internet graniczy z cudem bo wszystko jest zajęte 3 dni na przód. No ja bardzo przepraszam ale nie jestem cudo wróżką która przewidzi chorobę dziecka 3 dni do przodu. Kpina

No wlasnie trzeba sobie zaplanowac i juz wiedziec , ze dziecko bedzie chore 3 dni wczesniej ! A i tak nie ma miejsc!!!! Żenada!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (116 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

Nowy Mechanik (38 odpowiedzi)

Co sądzicie o nowym mechaniku w Koleczkowie przy skrzyżowaniu na Chylonie?? Warto oddać samochód...