Poradnictwo Rodzinne przy Katedrze w Oliwie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z Was chodził tam? jak wygląda takie spotkanie? jeśli to kosztuje to ile? itp... dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poradnictwo Rodzinne przy Katedrze w Oliwie

Ja byłam tam na poradnictwie. Jest ono za darmo. Są trzy spotkania. Jak dla mnie jest to strata czasu, każde spotkanie trwa prawie 2 godziny. Kobieta która to prowadzi wymaga prowadzenia kalendarzyka i narzuca swoje zdanie. Jak dla mnie masakra, ale trzebabyło to przeżyć, bo poradnictwo jest wymagane ;/

wiem, ze jest wymagane, chodzę już na nauki przy Katedrze i też czasem można zasnąc no ale niestety trzeba na to chodzić...

Też robiliśmy nauki w Katedrze - M A S A K R A !!!

Dziewczyny zalamalam sie :(((( Waszymi postami
Ja moge pojsc z ta Pania na noze, ale kalendarzyka nie zaloze.

Ja kalendarzyk spisałam z internetu tylko troche pozmieniałam. Jak sie jej zapytałam czy robienie kalendarzyka jest koniecznością, to ona powiedziała że tak i że mamy sie czegoś nauczyć ;/ Masakra w tej Katedrze, nauki beznadziejne a poradnictwo jeszcze gorsze. Mam nadzieję że chociaż mój ślub tam będzie udany :)

Inne tematy z forum

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Atrium Oliva (23 odpowiedzi)

Położenie inwestycji w zabytkowej części Oliwy, u zbiegu ulic Bażyńskiego i Grottgera zapewni...