Poszukuję fotografa na sesję który dopasuje makijaż , fryzurę?

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Chciałbym na dzień kobiet zabrać koleżankę na jakąś nie długą sesje fotograficzną. Takie tam zdjęcia profilowe na fb czy coś...zgrane na pendrive . Chciałbym żeby ktoś dopasował jej makijaż i fryzurę niech poczuje się wyjątkowa. Najlepiej w Gdyni. Jak to wygląda cenowo... ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ...

Wow, kolego, szacuneczek :D
Mysle, ze cos kolo 100 zł zaplacisz.
A moze popytaj wsrod swoich kolezanek, albo kolezanek tej kolezanki? Moze one doradza?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

eh .

Tak czytam po stronach firm ze jakimś studiem 180 zł.
Jako uczeń ciężko mi będzie uzbierać kasę. 100 zł to by było tak akurat.

Jakieś prywatne adresy...hmm ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: eh .

No ja nie pomoge niestety :(
Wpisz w wyszukiwarke na forum fraze: makijaz z dojazdem i kilka watkow Ci wyskoczy, bo byly juz dyskusje na ten temat.
Powodzenia! No i trzymam kciuki, zeby kolezanka faktycznie poczula sie wyjatkowo :)

Re: Poszukuję fotografa na sesję który dopasuje makijaż , fryzurę?

zazwyczaj to nie fotograf dobiera fryz i makijaż tylko wizażystki i fryzjerki.. jako fotografa z Trójmiasta mogę polecić osobę, która mnie robiła sesję za prezent dla mojego męża :)

http://www.aleksandragraczyk.pl - bardzo zdolna i sympatyczna dziewczyna a zdjęcia wiszą u mnie na ścianie :)

jakby co to już musisz się dogadywać indywidualnie co z makijażem, ale wątpię, żebyś znalazł dobrego fotografa za 100 zł.. ceny profesjonalistów się raczej od 200 zaczynają.... za 100 zł nie spodziewaj sie ładnych zdjęc.

Inne tematy z forum

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Jakie gry online dla dziecka? (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Co warto pokazać 5-7 latkom?

Prezent urodzinowy dla eleganckiego 60-latka :). (54 odpowiedzi)

Ktoś ma jakieś pomysły? Dodam tylko, że to mój ojciec chrzestny,więc chciałabym żeby prezent był...