Fitness House sprzątaczka (2) ktoś pracował? Bo znalazłam, ze szukają sprzątaczki. Paula Przedszkole ul. Rogalińska (4) Czy któraś z Was starała się o pracę w nowo otwieranym Przedszkolu... ona Zakładka "szukam pracy" (5) Czy ktoś wie czy dając ogłoszenie na zakładce " szukam pracę"... Hermiona 82
zamieszczanie własnych ogłoszeń (3) Kochani forumowicze. Może ma ktoś doświadczenie czy jakąkolwiek wiedzę, na... mila Co moge robic z BARDZO dobrym j. angielskim ? (17) Od malego mowie plynnie po angielsku, jestem amerykaninem (mam obywatelstwo),... ongdansk1982@o2.pl drogerie kontra spożywka (4) gdzie lepiej szukać pracy? tu i tu kołchoz..ale gdzie większy..? zosia praca w PAWO (1) Czy ktoś wie ile się tam zarabia i na jakich zasadach? jaka umowa itd? mmm Analfabeci w firmach (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/dziennikaz-branzowy-ogl737884... zawiedziony Podejrzana oferta pracy w Trójmieście jako kierowca, gdzie haczyk? (1) Witam. W Trójmieście powstaje firma, która poszukuje kierowców do pracy.... Janek Kurs z zatrudnieniem (11) Witam. Czy ktoś orientuje się gdzie można zrobić kurs na spawacza po którym... XxX Mundo (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pomoc-kuchenna-ogl7334466.htm... Czarek zacznijcie chodzić na rozmowy... (49) jestem przekonany że ponad 90% bezrobotnych szuka pracy tylko dla pozorów...... hh Szukam na 1/2 etatu (1) Mozna szukac i szukac... Szukam pracy na pol etatu ,rejestratorka,praca... Dorota Ostrzegam przed Ancar (1) Ostrzegam przed zakładem samochodowym ANCAR(Andrzejem i Sławkiem) który... Byly pracownik Czy jest w Trójmieście jakieś miejsce gdzie zatrudniają na umowę w gastronomiii??? (17) Wszędzie gdzie podejmuję pracę mówią o umowie zlecenie a potem okazuje się to... Ktoś taki praca niemcy-ogł.z 09-02-2013 (6) co myslicie o tym ogłoszeniu "praca niemcy" wprowadzone z 09-02-2013. Mnie... gm-sopot Ubezpieczenia LIMANÓWKA (13) Byl ktoś tam na rozmowie,jakie wasze odczucia,bo moje marne... mała North Fish Galeria Bałtycka (2) Mógłby ktoś coś powiedzieć o tej restauracji outsider Szukają jeleni, a nie potencjalnie przyszłych pracowników... (2) Muszę napisać o tym, co przeczytałem, bo to jest po prostu żenujące! Dzisiaj... fant ZMYWAK - ANGLIA (20) witam nie chce zabierac wam wiele czasu, więc pomine kilka szczegółów, moja... ALONZO1985