Umbrella łódź (1) menager rejonu Łódź jest tak zakręcony, że jest dzisiaj 4 września a ja nadal... życzliwy o co chodzi??? (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przeczytaj-ogl7236955.html Ania Pracownik produkcji do Irlandii - wałek (2) Żeby ktoś się nie łudzi nadzieją na pracę. Opłata za transport.... Tmk
DRUK Maruszewscy ! (3) Pracował lub pracuje ktoś tam może ?? ciekawski UWAGA ! Praca TS BIURO (2) Kolejny dzień kiedy rozdaje swoje dane osobowe ... I na co trafiłam ?... olka Mogliby już przestać...są prawie codziennie (1) Chodzi o tą 'pracę':... Janeczek Centrum logistyczne biedronki (3) Słyszłem że szukają kierowców do biedronki zna ktoś temat KIER ENGAZ doradca ds sprzedaży..czy ktoś może powiedzieć coś o tej firmie? (34) chcę wysłać CV do nich tylko zastanawiam się co to za firma..nie mają własnej... bezrobotna praca geodezja (1) Czy orientujecie się w jakiej firmie geodezyjnej (chociaż nie koniecznie... nowy. nie polecam tych spotkań !!!!!!!!!!!!!!! (2) proszę bardzo !!! proszącego o info ---- Jest to firma która w wysyłanych... Janusz 130548 Papier = CV (5) Imię i Nazwisko, Telefon, Adres mail. Następnie: Wykszkształcenie;... o.p.s. CIEKAWOSTKA (1) Ciekaw jestem czemu nikt z was cwaniaczków nie pisze jak teraz macie jak... KUBA fizjoterapeutka/masażystka (7) od dłuższego czasu aktywnie szukam pracy w swoim zawodzie. Po 5latach studiów... iza uwaga (1) Uwaga na tą firmę która wysyła do pracy do Niemiec Nie jest uczciwa nie... Karol Zbiór owoców niemcy (1) pośredniczka pracy w DE Paszkowska zbiór owoców niemcy- okolice Bonn... Witammmm1 konsultant telefoniczny wydawnictwa OPERON w Gdyni (7) Ktoś pracował w tej firmie jako konsultant? M. Uwaga!!!!!!!!!Wartownik w Sopocie!!!!!!!!!!!!!! (23) Jaka kanalia daje ludziom stawke 2.40 za godz.i spokojnie chodzi po ulicy to... krzychsopot praca dodatkowa (9) Witajcie. Szukam pracy dodatkowej, ale z mizernym skutkiem. Czy ktoś z Was ma... p.d. DLACZEGO !!! ? (10) dlaczego u nas stawki zaczynają się od 7zł netto a kończą na 9zł netto do... wkur..ony PRACA W OSK (1) czy ktos z was pracuje w osrodku szkolenia kierowcow? czy to dobra praca? ile... Dorota