Gdzie szukac pracy dodatkowej? (4) Witam, zna ktoś z Was jakieś namiary, informacje o firmie która oferuje taka... poszukiwacz Kto był dziś w UKS na teście wiedzy? (3) 5 wolnych stanowisk, 200 osób, test wiedzy podatkowej na 4 tury rozłożony -... J. Stawki w sklepach odzieżowych. (4) Hej :) Chciałabym się dowiedzieć jakie mniej więcej są stawki w znanych... xaxa
Czy pracodawca może mnie prosić o deklarację, że sama się zwolnię obiecując premię wysokości jednomiesiecznego wynagrodzenia? (3) Słyszałam ,że jeśli sama złożę wypowiedzenię to nie mam co liczyc na odprawę... Niki d*poliz (1) dzisiejsze pytania na rozmowach kwalifikacyjnych to nie chęć zatrudnienia... howk Cummulus (2) Czy ktoś wie czym zajmuje się firma Cummulus? Pojawiło się takie ogłoszenie... Miki Generali (4) witam, a co myslicie o pracy w Generali ?? dopiero wybieram sie na spotkanie... felix cv w formie video (5) Witam ! Czy wysylaliście bądź bylibyście chętni wysyłać swoje cv w formie... Milena grand hotel (4) Pracował ktoś może w Grand Hotelu w Sopocie na stanowisku pokojowej? Jaka... kasia Jak to jest wtej stoczni? (6) Mam pytanie,jedna ze spółek Stoczni Gdanskiej zatrudnia na stanowisko... zainteresowany Soltec Sp. z o. o. Gdansk (2) poszukują spawaczy monterów szlifierzy do pracy. Proszę o info na temat tej... Robert nie pracujcie w gsg (2) nie w gsg,poczekajcie na razie jest lipa ja Ratownik rencista musi mieć badania lekarskie (1) Pytam jaki lekarz podpisze sprawność niesprawnemu ratownikowi wopr ... Tu... PREZES WOPR Agencja pracy - opinie (1) Witam, szukam informacji o agencji pracy: SILVERHAND. Odpowiedziałem na to... sebmroz chory system (1) Chory system pracy w ccc,chora pracownica z wysoką gorączką,która boi się... XXX MeritumBank - praca w centrali. Rozmowa kwalifikacyjna (17) Proszę o pomoc! Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko asystentka... Ola adecco doręczyciel (10) Śmiech na sali, szukają z własnym samochodem i płaca 15zł brutto za samo... za darmo LOCUS seciurity (3) Pracował ktoś w tej firmie jako pracownik ochrony na obiektach handlowych ?... świerzak Delta Reserch i Delta consulting (1) Nie polecam. Firma nie płaci audytorom, trzeba sie nieźle namęczyc, żeby... solo pytanie o agencje pracy tymczasowej (4) Witam. Piszę z takim pytaniem czy agencja pracy tymczasowej techno-service... Mateusz_17