Praca w Implix

Czy możecie mi podpowiedzieć jak wygląda proces rekrutacji w Implix, jakie są możliwości dostania pracy w tej firmie? I generalnie- czy warto (chodzi tu atmosferę, warunki pracy itd.)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w Implix

hej, ja byłam na rozmowie o pracę do działu księgowości, były dwa etapy rekrutacji, okres próbny zaoferowali mi 1miesiąc na umowę zlecenie potem miała być umowa o pracę, warunki finansowe średnie według mnie, co do firmy to bardzo ładne wnętrza wszystko bardzo nowoczesne, praca w open space, wiec zależy czy Tobie to pasuje, poza tym ludzie ogólnie bardzo fajni, bynajmniej ja z takimi tam się spotkałam. Ja zrezygnowałam, bo mi nie odpowiada praca w dużym pomieszczeniu gdzie pracuje wiele osób, po prostu mnie to rozprasza i dekoncentruje ja nie potrafię tak pracować, ale jak potrafisz szybko nawiązywać kontakty i jesteś otwarta to załapiesz tam kontakt, ogólnie podobno cały czas prowadzą rekrutacje na kilka stanowisk, bo to firma która się cały czas rozwija i potrzebuje ludzi.

Hej. A zdradzisz jakie pieniazki zaoferowali? Jakie doswiadczenie?
Czy wymagany angielski perfect? Jakiego programu w ksiegowosci uzywaja?

a po jakim czasie od złożenia aplikacji się do Ciebie odezwali??

a czy macie jakiekolwiek informacje odnosnie rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac? Czy nabór jeszcze trwa a może już kogoś zatrudnili?

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...