ProContact

Pracował ktoś w ProContact jako konsultant telefoniczny w Jelitkowie? Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ProContact

Też zostałem zaproszony na rozmowę. Jest to poważne call center, czy taki sam syf jak w Transcomie?

Chyba syf...Ja zostałem zaproszony tak z 2 lata temu. Rekrutacja składa się aż z trzech etapów: rozmowy tel.; rozmowy kwal. i AC (chyba, że coś się zmieniło). Wymagania jak na co najmniej asystenta jakiegoś. Rotacja pewnie olbrzymia, gdyż co miesiąc ostatnio widzę ogłoszenie na Pracuj.pl Mi Pani proponowała cos ok. 2 tys. brutto i to z premiami uznaniowymi i czyms jeszcze, więc jak osiągnie się poziom 1200-1300 podstawy to będzie max. wynagrodzenie...

Pracuje tam koleżanka ponad rok i ma umowę o pracę. Wiadomo, że nie jest to coś niesamowitego, ale spośród call center z Gdańska, warta wzięcia pod uwagę na dłuższy czas, np studiów, bo atmosfera nie jest piekielna.

Piekło (i to dosłownie) jest w Transcomie. Nieco tylko lepiej w Orange, a podobno znośnie w Play (ale nie w firmach agencyjnych).

http://wyborcza.pl/1,95892,12451320,Siedzisz_przy_biurku_i_odbierasz_telefony__ot_cala.html?as=1&startsz=x

artykuł jednego z byłych pracowników PC opisujący pracę na owym stanowisku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...