Rhythm of the Dance

Temat dostępny też na forum: Rhythm of the Dance
Po fenomenalnym sukcesie trasy Rhythm of the Dance w 2024 roku, która podbiła serca publiczności, zespół znów zawita do Polski! Tancerze stepowi, pełni energii i radości, przeniosą widzów w muzyczną podróż po Irlandii. Tego nie można przegapić! Przedstawienia odbędą się w 2025 roku w Gdyni, Olsztynie, Lublinie, Warszawie, Łodzi, Krakowie, Zabrzu, Wrocławiu, Poznaniu i Toruniu. Niedawno ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawiedziona

Konncert nie spełnił oczekiwań moich ale innych uczestników. Przykro było patrzeć, gdy ludzie ludzie wychodzili w trakcie spektaklu. Spodziewałam się większej obsady i większej ilości tańca. A tymczasem sporą część spektaklu stanowiła muzyka na gitarze. Dał się zauważyć brak porozumienia między artystami a widownią.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cudne widowisko!

Ogrom pracy i talentu ! Nie zgadzam się z krzywdzącą opinią ale o gustach się nie dyskutuje ! Ja jestem wdzięczna za cudowny wieczór i ogrom energii i wspaniałej muzyki ! Kłaniam się nisko przed wykonawcami ! Dawno nie byłam tak wdzięczna za niesamowitą energię i dzielenie się niezwykłym wysiłkiem ; nie rozumiem ,że można tego nie docenić . Następnym razem zabieram wnuki na pewno !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pół na pół

Widowisko oceniam 5/10. Z jednej strony momenty z szybką muzyką i tańcami robią ogromne wrażenie. Z drugiej duża ilość fragmentów przedłużających się, przerwa prawie 25 min, ilość tancerzy w większości utworów maksymalnie 7-8. Po przerwie sporo ludzi zaczęło wychodzić, kiedy druga część rozpoczęła się kolejna długa ballada. Ciekawe doświadczenie, ale poniżej oczekiwań.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem zawiedziona. Jak dla mnie za mało tańca, mogłoby być więcej tancerzy. Przedłużające się ballady o dość późnej porze też robiły swoje. Może gdybym siedziała z tyłu na trybunach i widziała całą scenę no i nogi tancerzy miałabym inne zdanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

9. Karnawał Latawców... po żuławsku! (8 odpowiedzi)

Odlotowe latawce żuławskie zatańczą na niebie nad Wyspą Sobieszewską 8 czerwca, w godzinach 12:00...

Nasi chłopcy - protest w obronie polskich bohaterów (9 odpowiedzi)

Polacy byli ofiarami niemieckiej, śmiercionośnej machiny podczas II wojny światowej. Byli...

3x3 Gdynia (9 odpowiedzi)

Wystartowała rejestracja do 6. edycji turnieju 3x3 Gdynia, który odbędzie się w dniach 14-15...