Salon Aleksandra w Rumii

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Witam,
czy któraś z panien młodych szyła może sukienkę w w/w salonie? Można poznać opinie- czy efekt końcowy odpowiadał zamierzonemu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Aleksandra w Rumii

Witam:-) ja kupiłam juz gotowa suknie,ktora bede dopasowywac dopiero w marcu.jednak juz mogę powiedzieć,ze sukienka jest naprawdę śliczna,materiał bardzo dobry(mama jest krawcowa,to sie zna;-)) wykonanie w sensie fasonu tez ok,uszycie jak narazie zrobione "byle sie trzymało",ale jak mówiłam,sukienka jest dopiero do dopasowania.ja jestem bardzo zadowolona,mam nadzieję,ze efekt końcowy również bedzie super:-)

Ja chciałabym żeby sukienka została uszyta wg. fasonu z Madonny i troszkę się obawiam, ze efekt nie będzie taki sam. Proszę o wszelkie info na temat waszych doświadczeń z szyciem sukienki w salonie Aleksandra.

A ile średnio kosztuje tam uszycie sukienki?

zależy od modelu i koronek

Wszystko fajnie ale Rumi pisze sie przez jedno i .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszystko fajnie, ale stawia się przecinki przed "ale" i pisze się "się", a nie "sie"... Innym wytykać błędy jest łatwo, ale samemu już się postarać nie można.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szyłam suknię ślubną w salonie Aleksandra w Rumi, jestem bardzoooo zadowolona. Panie w salonie są wspaniałe potrafią polecić, dopasować:) Polecam wszystkim przyszłym panią młodym. Myślę że każda znajdzie tam coś wymarzonego dla siebie na TEN ważny dzień:)

ewelincia, możesz przesłać mi jakieś foto na mail?
ja.mama@wp.pl

Tez tam szyję i jestem ciekawa efektu. Współpraca jak do tej pory znakomita.

Szyłaś na wzór jakiegoś modelu?

Polecam salon Amelia w Gdyni wszystkie sukienki z tegorocznej kolekcji w cenie 1000 zl

Ja również szyłam sukienke właśnie w tym salonie i jestem baardzo zadowolona. Efekt końcowy dokładnie taki jak chciałam a Panie faktycznie bardzo chętnie pomagają i doradzają. Całym sercem polecam.

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...