Samsonite

jestem zaproszona na rozmowę , ktoś może już był? jakie warunki zatrudnienia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Samsonite

odpowiem sama sobie;) i innym może ktos się wybiera na rozmowę.
Umowa zlecenie 10zł brutto/h, natępnie umowa na okres próbny.
Oczywiście najniższa krajowa+premie-oczywiście zależne od miesiąca, pracy sprzedawcy i szczęścia:). Rekrutacje do końca przyszłego tygodnia.Potem ew drugi etap 3 h próbne w salonie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

10 zł brutto - to już więcej prości budowlańcy zarabiają !!! I nie muszą znać produktu, technik sprzedaży i obsługi klienta oraz co najmniej jednego języka obcego (w sytuacji gdy klientem będzie jakiś np. Rusek z Kaliningradu jak znalazł).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

sprostowanie, najpierw umowa zlecenie 1-2 miesiące, potem (ha ha ) okres próbny (chyba kolejny :P) 3 mce, kolejna umowa na czas określony nie wiadomo ile- zależy od widzimisię, stawka 10 zł brutto na umowie zlecenie i okres próbny 3 mce i nic więcej (czyli bez premii prawie pół roku) PRACA MARZEŃ :)

najzabawniejsze jest to że później pracodawca taki zastanawia się dlaczego nie wyrabiają pracownicy budżetów? premia to jedyne co motywuje pracownika do obsłużenia klienta na 100% i zwiększenia wysiłku. Tak trzymać frajerzy i kolejny sklep zamkniecie "bo nie przynosi zysku" :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli najpierw umowa zlecenie, a później jeszcze 3 miesięczny okres próbny po którym w końcu się dostaje umowę o pracę czy może kolejne zlecenie ?? I ciągłe ryzyko, że mogą Cię wylać z byle powodu (niezrealizowany poziom limitów sprzedaży, tajemniczy klient lub np. mała ilość klientów w ciągu miesiąca pomimo atrakcyjnej lokalizacji w CH). Jeśli tak jest to rzeczywiście praca tylko dla bardzo zdeterminowanych...

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...