Smirnoff Experience

Temat dostępny też na forum: Smirnoff Experience
Lato, słońce, plaża... Wakacyjny klimat udzielił się wszystkim. I cykl imprez Experience wobec tej jedynej w swoim rodzaju aury nie pozostał obojętny. Już 15 lipca startuje ze specjalną edycją gorących imprez. Gorące dźwięki, gorące miejsca, gorące wizualizacjie i gorąca atmosfera... jednym zdaniem:Smirnoff Experience HOT! Edition to najgorętsza impreza w mieście!Smirnoff Experience HOT! ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahaha

Jeśli ktoś mi powie że to była nalepsza impreza klubowa, lub jedna z najlepszychw Polsce to zaśmieję mu się w twarz. Spoko jeśli chodzi o oprawę muzyczną wizualizacje czy program artystyczny nie mam zastrzeżeńbyło naprawdę dobrze pomyślane i dopracowane. Natomiast jeśli chodzi o samą zabawę no to wybaczcie takiego LANSU to nawet sam TeDe by sie nie powstydził, gdzie ja wylądowałem? pomyslałem po 3 godzinach i poszedłem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Lotto Challenge Gdańsk 2025 (22 odpowiedzi)

Po wielkim sukcesie edycji 2024, Gdańsk ponownie stanie się gospodarzem jednych z najbardziej...

Protest i prezentacja petycji o likwidację Konsulatu Rosji (3 odpowiedzi)

14 czerwca (sobota) o godz. 15:00 przy Fontannie Neptuna w Gdańsku odbędzie się protest...

Baltic Sound Maciej Łyszkiewicz (4 odpowiedzi)

Zapraszamy serdecznie na koncert i premierę albumu gdyńskiego muzyka, Macieja Łyszkiewicza....