Sprzedam suknię ślubną „Stella” z Salonu Biała Dama rozm.40-biała
http://allegro.pl/piekna-suknia-slubna-stella-rozmiar-40-i1781588427.html
Piękna suknia ślubna na lato – rozmiar 40
PO PROFESJONALNYM CZYSZCZENIU WYGLĄDA JAK NOWA
JESTEM PIERWSZĄ WŁAŚCICIELKĄ SUKNI
Jeśli chcesz tego jedynego dnia zrobić olśniewające wrażenie, to koniecznie zapoznaj się z poniższą ofertą !!!
OPIS:
Suknia jest jednoczęściowa - śnieżnobiała wykonana w linii-A z delikatnej satyny i tiulu.
Góra wykonana z satyny z mnóstwem naszytych koralików z aplikacjami kwiatowymi, które przepięknie się błyszczą, dół dość szeroki – spod satynowej warstwy widać mieniącą się warstwę tiulu z ozdobami nawiązującymi do góry sukienki i bolerka. Suknia jest na ramiączkach, zatem gwarancja, że nie będzie opadać. Na wysokości talii ukośny pas wyszczuplający sylwetkę. Suknia jest bardzo lekka i nie odczuwa się żadnego dyskomfortu podczas jej noszenia. Pięknie eksponuje talię i biust. Suknia zapinana jest na zamek błyskawiczny. Dla osób niższych nie będzie problemu ze skróceniem sukienki.
Suknia jest na 173 cm wzrostu plus obcas
ROZMIAR: 40
Wymiary sukienki:
* biust 90 cm
* talia 78 cm
* biodra 98 cm
Istnieje możliwość umówienia się na przymiarkę, do czego serdecznie zachęcam (Gdańsk-Orunia Górna).
Dla osób zainteresowanych mogę wysłać więcej zdjęć na skrzynkę mailową.
GRATISY:
* Piękny welon z lekką lamówką dobrany do sukienki
* Stroik we włosy dopasowany w salonie
* Bolerko uszyte specjalnie do sukienki z tymi samymi aplikacjami
Zapraszam do przymiarki w Gdańsku!
Kontakt: kowdorota@poczta.onet.pl lub pod numerem telefonu 503-925-687.
ZAPRASZAM !!!
Piękna suknia ślubna na lato – rozmiar 40
PO PROFESJONALNYM CZYSZCZENIU WYGLĄDA JAK NOWA
JESTEM PIERWSZĄ WŁAŚCICIELKĄ SUKNI
Jeśli chcesz tego jedynego dnia zrobić olśniewające wrażenie, to koniecznie zapoznaj się z poniższą ofertą !!!
OPIS:
Suknia jest jednoczęściowa - śnieżnobiała wykonana w linii-A z delikatnej satyny i tiulu.
Góra wykonana z satyny z mnóstwem naszytych koralików z aplikacjami kwiatowymi, które przepięknie się błyszczą, dół dość szeroki – spod satynowej warstwy widać mieniącą się warstwę tiulu z ozdobami nawiązującymi do góry sukienki i bolerka. Suknia jest na ramiączkach, zatem gwarancja, że nie będzie opadać. Na wysokości talii ukośny pas wyszczuplający sylwetkę. Suknia jest bardzo lekka i nie odczuwa się żadnego dyskomfortu podczas jej noszenia. Pięknie eksponuje talię i biust. Suknia zapinana jest na zamek błyskawiczny. Dla osób niższych nie będzie problemu ze skróceniem sukienki.
Suknia jest na 173 cm wzrostu plus obcas
ROZMIAR: 40
Wymiary sukienki:
* biust 90 cm
* talia 78 cm
* biodra 98 cm
Istnieje możliwość umówienia się na przymiarkę, do czego serdecznie zachęcam (Gdańsk-Orunia Górna).
Dla osób zainteresowanych mogę wysłać więcej zdjęć na skrzynkę mailową.
GRATISY:
* Piękny welon z lekką lamówką dobrany do sukienki
* Stroik we włosy dopasowany w salonie
* Bolerko uszyte specjalnie do sukienki z tymi samymi aplikacjami
Zapraszam do przymiarki w Gdańsku!
Kontakt: kowdorota@poczta.onet.pl lub pod numerem telefonu 503-925-687.
ZAPRASZAM !!!