Stacja Orunia – Masala Sound System

Temat dostępny też na forum: Stacja Orunia – Masala Sound System
Po niezwykle udanym debiucie Stacji Orunia, nadszedł czas na kolejny kulturalny przystanek przy ul. Dworcowej 9 w Gdańsku. Tym razem w ramach cyklu imprez organizowanych przez Miejski Dom Kultury w Gdańsku będziemy mieli okazję usłyszeć na żywo zespół Masala Sound System.O zespole W przypadku Masali cięzko mówić o jednym składzie jak to ma najczęściej miejsce w przypadku zespołów. Skład Masali ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masala!

uch z niecierpliwością czekam na ten koncert. Ostatnio widziałam ich w wakacje na imprezie w okolicach Twierdzy Wisłoujście! a po raz pierwszy na Open'erze i zakochałam się w ich muzyce.

Pokaz Capoeira

Będzie się działo :)!!

orunia

powiedzcie mi jakim autobusem tam dojechać i gdzie najlepiej wysiąść??

HURRRA!!! JA TAM BĘDĘ!!!

Tylko właśnie nie wiem jakim autobusem tam się dostać?

DOJAZD!!!

najlepiej z gdanska glownego, dworzec PKS, autobusy: B, 151, 207, 189, podróż trwa ok 10 min, wysiadka na orunia goscinna

Pokaz Abada Capoeira

W MDK na Oruni - Dworek Artura organizowane są warsztaty CAPOEIRA prowadzne przez Graduado Calango z grupy Abada Capoeira. Wtorek 18 sta i piątek godzina 17-sta.
Na warsztatach z Capoeira można dowiedzieć sie czegoś wiecej o kulturze i tradycji tego sportu. Zapraszamy wszystkich bez względu na wiek, płeć, etc.
Dzisiejszy pokaz przed Masala Sound System był zapowiedzią tworzącej się grupy wszelkie informacje znadziecie na stronie MDK. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na treningu!

jachoo

wyjeb n a maxaaaaaaaMASSSSAAAAAAALLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!1

DOJAZD

Jesli jedziesz B to jedziesz az do konca;):P!

Inne tematy z forum

Sopot Molo Jazz Festival 2025 (3 odpowiedzi)

Sopot Jazz Festival Scena MOLO to kontynuacja dobrze znanego Sopot Molo Jazz Festival, który od...

Festiwal Kultury Żydowskiej "Zbliżenia" (3 odpowiedzi)

Fundacja Kultury Zbliżenia zaprasza miłośników kultury, sztuki i historii na 13. edycję Festiwalu...

Inna (3 odpowiedzi)

INNA - królowa muzyki dance - powraca do Polski! Po ogromnym sukcesie warszawskich koncertów w...