Studenckie czwartki oraz muzyka klubowa

Temat dostępny też na forum: Studenckie czwartki oraz muzyka klubowa
Studencie czwartki w PMiB, wszytko po trochu....dj Tuczek i Dj Kedar.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadzieja

nie wpuszczają w szerokich spodniach, żenada, to że wygląda, że słucham HH wcale nie znaczy ze tak jest

Do antośka

Niestety, "jak Cię widzą, tak Cię piszą" :/ Za to w Łajbie ponoć nie wpuszczają w białych butach.. dlatego tam nie chodzę ;)

pelna amatorka

zniknely juz te dobre czasy kiedy swoj na swego trafial i usmiech i pelen luz otaczal aura ten kub.calkowita zmiana spowodowala zalamanie sie systemu w tym klubie.gdzie ta najlepsza obsloga i czar plynacy z dobrych gustow dj-ja.menager tez troche cierpi na brak doswiadczenia i zaslog w tym calym klimacie gastronomicznym!ale coz gdansk cierpi na spierdolone miejsca i brak jakichkolwiek pomyslow na ciekawa zabawe czy relax.

SELEKCJA

Dla mnie selekcja w klubach ma oznaczac eliminowanie osob zagrazajacych spokojnej i bezpiecznej zabawie, np calkowicie zalanych, nacpanych, agresywnych - czasem tego nie widac na pierwszy rzut oka ale to juz problem selekcjonera. Co mozna wywnioskowac zszerokich spodni, bluz z kapturem czy adidasow? Absolutnie nic! Po prostu tak sie kos ubiera i koniec. Mimo ze nie chodze w tego typu ciszkach lubie sie bawic luzno ubrana - to po prostu wygodne. Niestety Panowie na bramce chyba najchetniej wcisneli by na mnie mini do pepka, szpilki w czubami do sufitu i bluzka ktorej w rzeczywistosci prawie nie ma. Tak, tak, brak slow - niby duze miasto a mimo to kierowane prymitywnymi zasadami.

białe buty

wpuszczają do łajby w białych tylko nie w dresiarskich butach

Selekcja

Mnie Wkurza w selekcji to że Niewpuszczają 17 latków. Wiem że niejest fajnie sie bawić z dziećmi ale praktycznie to już niesa takie małe dzieci. niechleją aż sie porzygają. Wkońcu to już 2 liceum. Ale naszczęście Bramkarze są na tyle głupi że i tak wpuszczą. (ma sie swoje sposoby)

pmib to SYF nad SYFAMI !!!!!!!!!!!!!!! selekcja to leszcze wpuszczaja szalone 15 latki!!! wjazd ma byc od minimum 18 !!!! niechce dzieci na imprezie !!!!!

nie jest tak źle

musze powiedzieć że zanim zaczełam chodzic do PMiB to uwazalam ze to melina itp... nie prawda ze wpuszczaja tam kogo popanie ( 15-latki)- oczywiscie zalezy od bramkarza... ((ja mam 18- lat żeby nie bylo gadane)) ogolnie jest milo i muzyka ktora tam puszczaja trafia do kazdego bo jest zroznicowana...

pozdro dla ludzi z PMiB

bez komentarza

w pieknych jest strasznie ochorna do bai wpuszczaja dzieciaki !!ode mnie (20lat) za kazdym razem jak wchodzilam(regularnie co piatek) ochrona prosila o dowod co dla mnie jest czysta komedia i paranoja a od goracych pieknestek ktre sa ubrane nie powiem juz jak dowodow oczywiscie nie biora bo po co !!

syf

wiekszego syfu i patoli tam nie widziałem. to jest najgorszy klub na pomorzu u mnie w warszawie takiego chlewa to nie ma. bo jak by byl to by splajtowal. zapewne lepsze imprezy sa w pierwszej lepszej remizie strazackiej.

oszustwo!!!!!

Chodze do PMiB czesto i bylam tez dwa razy jak byl fotograf ktorego fotki trafiaja do galerii klubu . Niestety po obejrzeniu zdjec z tego wieczoru gdzie bylam nie znalazlam niestety siebie .Bardzo mnie to wkurza ze jestem tam czesto jak jest fotograf a nie ma mnie na zdanej fotce a nawet robil mi i mojej kuzynce i co nie ma tej fotki .

Kinder Party!!!!!

Musze powiedziec, ze PMiB zaczynaj sie zamieniac w KINDER PARTY!!!!
Ochrona zaczyna wpuszczac coraz to mlodsze osoby
nawet nie sprawdzajac im dowodow tozsamosci .
Bo jest tak ze od normalnie ubranych zawsze wezma dowod do sprawdzenia nie wazne ile mialby lat .
A od dzieci ktore za przeproszeniem ubiora sie ja latawice i kur... nie biora bo jak zobacza zgrabne nozki i cycki wylazace i brzuch wylazacy spod bluzki to nie liczy sie dla nich to czy taka latawica ma dowod czy nie.
Dla mnie jest to zenujace ze PMiB znizaja sie do takiego poziomu .
To teraz niech dj puszcza bardziej pasujaca muzyke dla dzieci ,np. zielony ogorek albo smerfne hity.
Zeby nie bylo mam 19 lat i przykro mi ze PMiB sa coraz to gorszym klubem w 3-miescie.

Inne tematy z forum

Majowe warsztaty z Kicią Kocią (4 odpowiedzi)

Ulubiona kotka wszystkich dzieci powraca do Garnizonu! Już 24 maja w sali nad Sztuką Wyboru przy...

Szymon Majewski - Kto panu to zrobił? (3 odpowiedzi)

Szymon Majewski zaprasza na występ pełen humoru i autoironii! Jego solowy program to istny...

Nie dla nielegalnej imigracji (14 odpowiedzi)

30 marca 2025r. w Gdańsku na placu przed budynkiem Rady Miasta odbędzie się protest pt. Nie dla...