Szukam mężczyzny

Hej, nazywam się Julia, mam 25 lat oraz jestem samotną dziewczyną szukającą mężczyzny na stałe. Mieszkam w Gdyni. Mam brązowe włosy, a moje zainteresowania to netflix oraz randki, bez nałogów, mieszkam sama. Co do facetów to nie mam wielkich wymagań jednak zależy mi na tym żeby wiedział co ze mną zrobić mój numer to Hej, nazywam się Julia, mam 25 lat oraz jestem samotną dziewczyną szukającą mężczyzny na stałe. Mieszkam w Gdyni. Mam brązowe włosy, a moje zainteresowania to netflix oraz randki, bez nałogów, mieszkam sama. Co do facetów to nie mam wielkich wymagań mój numer toHej, nazywam się Julia, mam 25 lat oraz jestem samotną dziewczyną szukającą mężczyzny na stałe. Mieszkam w Gdyni. Mam brązowe włosy, a moje zainteresowania to netflix oraz randki, bez nałogów, mieszkam sama a mój numer to +48537184452
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam mężczyzny

Napisz do mnie szybkiszczena90@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (52 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis