Szybkie czytanie

Czy ktos bral moze udzial w kursach szybkiego czyatnia? Interesuja mnie efekty takiego kursu- czy to naprawde dziala? czy mozna parokrotnie zwiekszyc tempo czytanai ze zrozumieniem tekstu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szybkie czytanie

Można, ale ja żadnych tam kursów nie kończyłem, bo to strata kasy i czasu. Najlepiej samemu się nauczyć, zwłaszcza jak ma się jakiś egzamin i trzeba przeczytać 300 w 2 godziny (na przykład).

A tak powążnie - nie szukaj żadnych kursów, bo oni szukają tak naprawdę frajerów, którzy bylyby chętni oddać trochę gotówki za mądrości typu: "każdy może nauczyć się szybko czytać - 80% społeczeństwa jest do tego zdolne, musisz tylko wyzwolić z siebie energię..." - itp. Jeśli już, to wolałbym wyzwalać tą energię w trochę tańszy sposób, ale każdy jest przeciez kowalem swojego losu, jak twierdził Staff.

Pozdrawiam

Re: Szybkie czytanie

Tez szukam , i chciałabym potwierdzenia .Wiem , ze ze organizuje je www.akademianauki.pl ale szukam kogos kto korzystal . Jesli dobre to naprawde duzo daje - znam osobe po takim kursie .Odezwijcie sie !!!

Inne tematy z forum

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły? (20 odpowiedzi)

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły?

Gdzie Kupić tanio fajerwerki ?? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie moge tanio kupić materiał pirotechniczne (fajerwerki / petardy) po dosc...