T.Deker

Czy ktoś wie, jak wygląda praca w cukierni T.Deker ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: T.Deker

Zaczęłam pracę w T.Deker parę dni temu i mi się podoba. Fajna atmosfera, zero problemu z wynagrodzeniem (a ostatnio to dość częsty problem, np. hotel królewski-totalna masakra). Trzeba się tylko nauczyć wszystkich ciast, tortów i tart, ale to oczywiste, że trzeba wiedzieć co się sprzedaje. Jak na razie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Parę dni temu i już wynagrodzenie, co za wspaniała praca ściemniaczu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wynagrodzenie można odbierać w formie dniówek, tygodniówek, dwutygodniówek itp. W zależności od indywidualnych potrzeb finansowych NIEDOWIARKU:) sama wpieprzyłam się swojego czasu w bagno, jakim jest hotel królewski, więc nie widzę powodu, dlaczego miałabym wprowadzać ludzi w błąd.

Nie wiesz jak jest? Nie komentuj!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Sama forma wynagrodzenia o której piszesz, dniówki itp. świadczy o twoim wspaniałym :) pracodawcy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam gdzieś czy jest wspaniały czy nie. Wiem jaki potrafi być T.Deker. Ważne, że płaci za wykonaną pracę i tyle. Nie widzę go, nie słucham marudzenia. Na razie nie mam powodów do narzekań.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również nie narzekam na prace w T.Deker, owszem są dniówki, tygodniówki a takze jak ktoś chce do wyngrodzenie na koniec miesiąca- nic w tym złego. Najwyrazniej Pan Jan - żal d*pke ściska :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak płaci za nadgodziny???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

totalna porażka i wyzysk nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...