Tanita Tikaram

Temat dostępny też na forum: Tanita Tikaram
Urokliwa, romantyczna, międzynarodowa gwiazda, Tanita Tikaram, zawita do Polski na trzy wyjątkowe koncerty w ramach trasy promującej jej najnowszą płytę zatytułowaną LIAR.Ten wyjątkowy album zachwyca brzmieniem, które doskonale komponuje się z charakterystycznym głosem Tanity. Wszyscy znają jej głos, niewielu zna ją jako nowoczesną, zaangażowaną i stylową kobietę, której w życiu przyświeca ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzież! Przeciwnie: słucha się jej także z uczuciem spokoju,

że jakieś fałsze czy uchybienia wysokościom dźwięków nie zaskoczą nieprzyjemnie.
Chociaż zastrzegam, że to moja ocena na podstawie nagrań. Zakładam jednak że to jest nasza baza wiedzy - w końcu nie jest to artystka z sąsiedztwa, do słyszenia na żywo i często.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale za to jest zaangażowana w walkę z "uprzedzeniami". I zapewne z tego głównie żyje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda,

że ty jeszcze żyjesz, i piszesz niegodziwie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

bardzo lubiłam w czasach mojej młodosci

Wręcz uwielbiałam. Ale ostatnio tak fałszuje, że ciężko się słucha. Niektórzy naprawdę powinni w pewnym momencie zejść ze sceny. I na pewno mogłaby pisać dla innych (tych co śpiewać potrafią) świetne piosenki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Baltic Games 2024 (7 odpowiedzi)

BALTIC GAMES 2024 to najgrubsza impreza tego lata. Jest to największy festiwal sportów...

Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska   (35 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

FETA 2025 (40 odpowiedzi)

FETA to jeden z najważniejszych festiwali teatrów plenerowych i ulicznych w Polsce. Co roku...