Targi Twój Mały Dom do 120m2

Temat dostępny też na forum: Targi Twój Mały Dom do 120m2
II edycja targów małych domów do 120 m2 - Twój Mały Dom. Każda edycja to duży sukces, a nasze targi doceniane są w kraju i za granicą. Odwiedziło nas już ponad 32 000 osób.Targi Twój Mały Dom do 120 m2 Gdańsk 2025Targi Twój Mały Dom do 120 m2 to najważniejsze i najbardziej merytoryczne wydarzenie w roku dla osób, które interesuje zakup albo budowa całorocznych lub letniskowych nowoczesnych i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Targi

Byłam.. Dotarłam do bramki i zobaczyłam ile za bilet.. Nie weszłam. To jakiś żart! 60 zł za wejście żeby zobaczyć kilka konstrukcji! Masakra!
Aaaaa... Ten darmowy parking w cenie biletu to ściema - targi odbywają się na bezpłatnym parkingu.
Nie polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Światłocienie tour - Julia Wieniawa (3 odpowiedzi)

Julia Wieniawa, jedna z najciekawszych i najbardziej wszechstronnych artystek młodego pokolenia,...

Przejedź się Ferrari, Lamborghini, McLaren, GTR, Challenger, BMW - Gdynia (11 odpowiedzi)

Cześć, Witaj! Gdynia to kolejne miasto na naszej drodze! To niesamowite że odwiedziliśmy już...

Baltic Games 2024 (8 odpowiedzi)

BALTIC GAMES 2024 to najgrubsza impreza tego lata. Jest to największy festiwal sportów...