Tawerna

Restauracje Kluby, dyskoteki

Gdynia, al. Jana Pawła II 9

Ola - ocena (2) Pyszne jedzonko, super obsługa! Polecam! Ola Magda - ocena (2) Piękny lokal,super obsługa,jedzenie pyszne od śniadania po kolacje,Kawa pycha... Magda Magdalena - ocena (1) Przepyszne jedzenie,wspaniała obsługa,malutki minus za czas oczekiwania ale... Magdalena
Patrycja - ocena (1) Nie polecam. Na obiad czekaliśmy ponad godzinę, nikt nas nie poinformował o... Patrycja Misiu - ocena (1) Bardzo smaczne dania ,zwłaszcza żurek rewelacyjny.Pozdrawiamy cały zespół Misiu Pati - ocena (1) Jak śniadania z rodzinką to tylko tu. Przemiłe panie kelnerki, zawsze mają... Pati Zadowolony gość - opinia (1) Przemiła obsługa, barmani za każdym razem służą swoją wiedzą, dana zawsze... Zadowolony gość Zbychu - opinia (1) super jedzenie,miła obsługa ,lokal z fajnym klimatem Zbychu Asia - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie, przemiła obsługa. Gorąco polecam Asia Weronika - opinia (1) Moje ulubione miejsce na kulinarnej mapie Gdyni! Smaczne jedzenie, muzyka na... Weronika Daniel - opinia (1) Dobre jedzenie, przemiła obsługa i świetny klimat! Daniel Iwona - opinia (1) Jest super jedzenie wysmienite Iwona Lokal z kiepską obsługą (1) Ponad pół godziny oczekiwania na jednego ziemniaka i smażonego dorsza to... Cezary Miejsce z klimatem i dobrym jedzeniem. (1) Restaurację odwiedziliśmy z polecenia przyjaciółki mieszkającej w Gdyni.... Agata P. Najlepsze miejsce w sercu Gdyni (1) W Tawernie stołuję się regularnie od 9 lat !! Moje serce zdobyły pyszne... Kasia Polecam (1) Dobre jedzenie,niskie ceny,życzliwa obsługa. Mezczyzna Polecam! Pysznie. (1) Wstąpiłam w weekend przypadkiem z Najbliższymi. Pyszne jedzenie, także menu... Spacerowiczka Smacznie i w dobrym klimacie (1) Przyznaje miejsce z klimatem, jedzenie smaczne i domowe. Muzyka na żywo... Beata Platna rezerwacja (1) Bardzo dobra muzyka na zywo (Poniedzialki i wtorki), dwie gitary i skrzypce.... PrzypadkowyGosc Niemiły incydent (1) Zawsze lubiłam Zieloną Tawernę ze względu na kreatywnych barmanów, którzy nie... Bea