naprawa aparatu fotograficznego (1) Witam! Gdzie w Gdańsku mogę podejść, żeby ktoś powiedział mi, czy opłaca... basiula potrzebuję pomocy fachowca do upgrade komp. stacjonarnego (1) Planuję nieco unowocześnić swojego peceta, który służy mi głównie do pracy,... Andrzej jak pozbyć się z kompa netcrawl ads? (8) jak ktoś wie jak wie pozbyć tego ustrojstwa proszę o radę:) joanna
Specjalista informatyk poszukiwany (6) czy znacie może jakiegoś specjalistę przez duże S lub laboratorium... syrenka83 telewizor (2) Pytanko gdzie mogę sprzedać telewizor na części plazmowy 38 cali ,wypalił... ewelina matryca emachines e725 (1) Czy wie ktoś gdzie naprawię świetlówki w laptopie emachines e725? marta Pomoc informatyczna (1) Witam, jestem studentem informatyki, oferują pomoc przy: -usuwaniu wirusów... Zbyszko z Bogdańca Kamerki do monitoringu - jaki system? (5) Jaki system kamer: IP, analogowe czy hybrydowe polecilibyście do monitoringu... igor Biometria - rozpoznanie linii papilarnych (odcisk palca), oko, głos, itd. (1) Dla zainteresowanych tematem, polecam obszerny artykuł na temat technologii... Jacek Lista płac - program (2) Może ktoś tutaj się orientuje, przerabiał ten problem. Potrzebuję programu do... bawar Puste tusze/Puste tonery (1) Witam, Poszukuje osób, które posiadają puste tusze lub tonery. Chętnie... bizgho Kablówka, internet... Usługi multimedialne "kablowe" - proszę o opinie (164) Volta, Orange czy coś jeszcze wchodzi w grę jeśli mamy na myśli montaż usług... Pszenna Szansa na lepszy Internet w Baninie? (9) W związku z uruchomieniem strony Urzędu Komunikacji Elektronicznej można... eS. Aktualizacja Windows (2) Czy aktualizacja do Windows 10 jest konieczna? Nie da się wyłączyć jej w... Darek Internet LTE - Cyfrowy Polsat - okolice ulicy Imbirowej, Goździkowa, Cynamonowa itp. (16) Witam, Czy ktoś korzysta może w Baninie najlepiej w okolicach Imbirowej,... Przyszła_Mieszkanka Cyfrowy Polsat z Multiroomem - pytanie. (8) Czy ktoś ma Cyfrowy Polsat z multiroomem? Czy da się to zrobić bez kabla... mmm Gdzie oddam stary sprzęt RTV? (3) Witam, jak w temacie gdzie oddam stary sprzęt elektroniczny (video itp.) ale... Klaudia Internet os. Królewskie (9) Czy ktos wie jak nazywa sie firma która ryje drogi na Królewskim i podobno ma... Anonimowy sąsiad Zepsuta maszyna (2) padła mi maszyna chyba chodzi o łożysko to jest wgl do wymiany czy nie do... Mateusz Dostawca internetu i Tv (6) Witam Jestem nowym mieszkańcem Gdańska Siedlce . Zastanawiam sie nad wyborem... Tom