Pomóżcie (8) Podoba mi się dziewczyna (ja jej chyba też). Mijamy się czasem sporadycznie... nieśmiały Jestem zbyt spokojny (6) Witam Jestem niesmialy i zbyt spokojnym osobnikiem, odwiedzajac kluby czesto... Xawery Krzy$iek czekam na nastęny dobry kawał :) (1) :) Jagna
kolejny niezly dowcip (2) Staszek byl wielkim pasjonatem motorów. Mial harleya - najwazniejsza rzecz w... Krzy$iek Pozdrowienia z Paryza. (8) No czesc wszystkim! Tak sobie pomyslalem ze nie zaszkodzi odezwac sie po... L. Życzonka:)) (14) Wszytkim facetom, i tym duzm i tym malym i tym mlodym i tym starym skladam... Łezka LUDZIE Z FORUM SĄ FAJOSCY :) (4) Chciałam Wam powiedzieć, że rzadko tu zagladam z braku czasu. Ale jaki już... Malka echhhhhh (3) Droga Braci Studencka!!! Jak tam nastroje w przededniu rozpoczęcia... ona Spotkajmy sie! (3) Ludzie !! Kto ma ochote porozmawiac? O wszystkim, o problemach, słoncu,... Czarnula Yoogi umyj nogi jak bedziesz w lazience umyj tez rece. (3) re- krawiec calkiem niezly dowcip (9) Dwie siostry zakonne : Matematyka i Logika , przechadzają się po parku... Krzy$iek A. Bomba (15) Jak podoba się Wam Pani, które rozdaje bilety w konkursach z mewą? olo Jak Gdańszczanka, Magda i L. umawiali się do kina :-))) (60) No dobra, zaczelam nowy watek na prosbe L.:-) MadziaK Nizsza czy wyzsza? (10) Czy dziewczyna zawsze musi byc nizsza od swego faceta? Co czuje tych oboje... *** do dupy!!!!!!!! (3) Jak ktos mi odpisze to jest glupi a jak nie odpisze to tez. Nie wiem jak ja... Karinaaaaaaaa relacja z KASZUB (6) Uprzejmie "zapytowywuję się" kiedy będzie jakaś relacja z umawianego od... Gdańszczanka dlaczego Jednacz to jedyny prawdziwy metal? (1) Witam państwa! Mam zasadnicze pytanie: czy zanacie ów Jądrzeja Jednacza... xx ŻUŻLOWY WEEKEND W GDAŃSKU (1) 27 i 29 września odbędą sie mecze Gdańskiej drużyny.Pierwszy to przełożony... marman szukam referatu pilnie!!!!! (1) jak w temacie na temat banku gdanskiego pilnie dzieki z gory j00gi Ona znowu nie wie czego chce!! POMOCY!! (18) Moja historie, umiescilem pod egocentryzmem. kontynuuje... Jola chciala byc... Oskar