Maryla - opinia (2) Serdecznie polecam firmę Tyszkiewicz za pełen profesjonalizm w każdym calu!... Maryla Krzysztof - opinia (2) Polecam Pana Karola Schalkowskiego i biuro Tyszkiewicz. Profesjonalna... Krzysztof Irena - opinia (2) Miałam przyjemność kupować mieszkanie z pomocą Pani Agaty Ziółkowska z... Irena
Paweł - opinia (2) Wielkie podziękowania dla Pani Oli Sudzik, za pomoc przy zakupie... Paweł Jacek L - opinia (2) Polecam gorąco. Mega profesjonalne podejście. Super kontakt i szybko... Jacek L Martyna - opinia (2) Z całego serca polecam firmę Tyszkiewicz nieruchomości oraz agenta Dariusza... Martyna Marek - opinia (2) Biuro spisało się na złoty medal! Pan Dariusz z oddziału w Kościerzynie godny... Marek zadowoleni klienci - opinia (2) Polecamy biuro a w szczególności panią Kasię z oddziału w Gdyni. Pomogła nam... zadowoleni klienci Marek - opinia (2) Mając od roku 2008 pozytywne doświadczenia z biurem Pośrednictwa... Marek Robert - opinia (2) Polecam pośrednika Dariusza Buczek. Kontakt do agenta otrzymałem z polecenia... Robert Piotr - opinia (2) Polecam firmę Tyszkiewicz Nieruchomości w 100%. W szczególności Panią... Piotr Piotr Majka - opinia (2) Bardzo polecam biuro nieruchomości Tyszkiewicz. Sprzedałem z Panem Karolem... Piotr Majka Basia - opinia (2) Polecam współpracę z Panią Pauliną Chmiel, bardzo sprawna i szybka sprzedaż... Basia Dariusz - opinia (2) Bardzo dziękujemy Pani Joannie Kropiewnickiej za przemiłą i profesjonalną... Dariusz Andrew Gdańsk - opinia (2) Na początku chciałem sprzedać mieszkanie na własną rękę. Nie obyło się bez... Andrew Gdańsk Weronika - opinia (2) Biuro Tyszkiewicz jak najbardziej zasługuje na uznanie. Wycena nieruchomości... Weronika Karolina - opinia (2) Zarówno profesjonalna, jak i miła obsługa ze strony agenta. Transakcja... Karolina Kamila - opinia (2) Bardzo polecam współpracę z Panem Michałem Nitkowskim. Pełen profesjonalizm,... Kamila Magda - opinia (2) Polecam współpracę z Panią Pauliną Chmiel, dzięki wsparciu i pomocy udało nam... Magda Karolina - opinia (2) Rzetelna i przemiła współpraca z p. Paulina Ch. Karolina