Paulina - opinia (2) Polecam biuro Tyszkiewicz nieruchomości, a zwłaszcza pośrednika Dariusza... Paulina Marek - opinia (2) Szukaliśmy z żoną działki za miastem. Marzyliśmy o kaszubskiej zieleni, ciszy... Marek Adam - opinia (2) Serdecznie Polecam Dariusza Buczka z oddziału biura Tyszkiewicz w... Adam
Dorota S. - opinia (2) Współpraca z Panią Karoliną Grubba przebiegła bardzo sprawnie. Jest to... Dorota S. Dariusz Wasilke - opinia (2) Potwierdzam profesjonalizm i doświadczenie firmy Tyszkiewicz a w... Dariusz Wasilke Mariusz D. - opinia (2) Współpraca z Panią Karoliną G. z Gdyni jest rewelacyjna. Cała transakcja... Mariusz D. Krystyna Bińkowska - opinia (2) Nie chciałam pomocy przy sprzedaży mieszkania, ale koniec końców fajnie, że... Krystyna Bińkowska Dobromir - opinia (2) Polecam Panią Kasię Krawczun z biura Tyszkiewicz Nieruchomosci. Bardzo... Dobromir Mariusz S. - opinia (2) Pani Kasia Krawczun z biura Tyszkiewicz pomogła nam bardzo w sprzedaży dwóch... Mariusz S. JACK - opinia (2) godne polecenia, zadowolony klient JACK Jarek - opinia (2) Kolejna transakcja przeprowadzona przez biuro Tyszkiewicz i po raz kolejny... Jarek Alex Z. - opinia (2) Profesjonalne podejście pani Ewy Czerwińskiej do sprawy, sprawna pomoc w... Alex Z. Ewa - opinia (2) Jestem pod wrażeniem jak szybko i sprawnie przebiegła sprzedaż mojego... Ewa Krzysztof - opinia (2) Kompetentna obsługa, doświadczenie i wiedza współpracujących agentów... Krzysztof Mateusz Michalewski - opinia (2) Chciałbym bardzo podziękować Panu Andrzejowi Leonowiczowi za poprowadzenie... Mateusz Michalewski Dariusz Szafraniec - opinia (2) Kontakt z Panią Ewą Czerwińską zawsze miły i merytoryczny. Rewelacyjnie... Dariusz Szafraniec Jerzy - opinia (2) Planując sprzedaż mieszkania własnościowego w Gdańsku trafiliśmy do Agencji... Jerzy Magda - opinia (2) Bardzo pozytywnie i sprawnie przeprowadzona transakcja zakupu nieruchomości.... Magda sylwia - opinia (2) Pan Piotr Zylinski pomogl nam zajac sie sprzedaza nieruchomosci w rzeczowy i... sylwia KAtarzyna - opinia (2) Pani Ewa Czerwinska - chętna do pomocy, kontakt szybki każdorazowo .... KAtarzyna