Wspólne bieganie

Temat dostępny też na forum: Karwiny Bieganie
Cześć!

Czy ktoś z Was ma ochotę na wspólne bieganie?

Biegam systematycznie od dwóch miesięcy, 3-4 razy w tygodniu po ok. 6-8 km, dychę mam już za sobą i pierwsze zawody biegowe też, ale planuję pokonywać dłuższe odcinki (11-15 km) i potrzebuję motywatora oraz nowych tras :)

Biegam raczej średnim tempem (5km - 28m:57s / 10km - 1:06:57, czas z początku grudnia), nie zależy mi na biegaczu, który pobiegnie ze mną ramię w ramię, jak ktoś biega trochę szybciej to też lepiej, będzie większa motywacja ;)

Zauważyłam, że na Dąbrowie i Karwinach sporo osób biega, więc może ktoś, tak jak ja, potrzebuje towarzystwa na trasie? Od razu nadmienię, że trening jest treningiem - bez gadania i rozpraszania TYLKO MOTYWACJA, więc jeśli ktoś liczy na wspólne plotkowanie - to nie ze mną :)

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wspólne bieganie

Cześć!

Ja akurat chętnie pobiegam z kimś kto zna okolice i pokaże kilka ciekawych tras biegowych.
Na dąbrowie mieszkam od niedawna i znam tylko trasę na wieże radiową, ale za to chyba wszystkimi możliwymi ścieżkami :)
Biegam na tyle na ile czas pozwala. Nie jestem typem profesjonalnego biegacza, biegam raczej rekreacyjnie, motywując sam siebie do szybszych i dłuższych dystansów. Ostatnio staram się wypełniać postanowienie noworoczne i biegać częściej tj. ok 4 razy tyg.
Jest motywacja i są chęci! Jakby co zapraszam na wspólny bieg!
Pozdrawiam!

Re: Wspólne bieganie

Biegam raczej po asfalcie, wieczorami, wszystkie możliwe konfiguracje na trasie Dąbrowa - Orłowo (kółeczka na Karwiny, albo trochę dalej w zależności od nastroju, bieg w dół, a z powrotem trajtkiem :P), robię też kółeczko Rdestowa-Chwaszczyńska-Dąbrowa Centrum. Po lesie nie biegałam i chyba jeszcze nie jestem na to gotowa. Pewnie jest wiele piękniejszych i bardziej atrakcyjnych tras po lasach itd., niż te, które wskazałam, ale będę je "atakować" na wiosnę, przy lepszej pogodzie.

Odezwij się do mnie na maila w wolnej chwili, może uda nam się umówić na wspólne bieganie: emka1504@o2.pl :)

Pozdrawiam:)

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...