Zła - opinia (1) Czy tramwaje mogą nie odjeżdżać wcześniej niż to jest w rozkładzie? Już... Zła Linia 143 (1) Bardzo dziękuję motorniczemu, który dziś przejechał obok przystanku (godz.... Kamila Linia nr 7 (1) Szczerze mówiąc ZTM to istne dno, które nie potrafi zapanować nad tym całym... Gość
Stare tramwaje i autobusy (3) Witam, Chciałbym zapytać, dlaczego na Stogi tramwaje jak i autobusy to są... Kriss Przepełnione tramwaje... (2) Zapraszam pracowników ZTM do przejazdów linią tramwajową z Łostowice... Natalia Pochwała Dla Motorniczego (1) Serdeczne podziękowania dla motorniczego, który dziś w tramwaju nr 6 w... Don666 Autobus uciekł z przed nosa!!!! (1) Chciała bym zlozycie skargę na Autobus linii 118 oraz na samego kierowcę .... Patrycja .G spieszymy sie! (1) Linia nr 2 z lostowic swietokrzyska odjezdza sobie kiedy chce! Wlasnie stoje... ola Linia 175 (1) Od czasu otwarcia nieszczesnej petli Siedlce linia autobusu 175 kursujaca ta... Lostowice Pomoc w pracy magisterskiej (1) Dzień dobry. Bardzo prosiłabym o pomoc w pisaniu pracy magisterskiej na temat... Studentka PG kontrola nieletnich (4) Po raz drugi jestem światkiem kontroli osoby nieletniej i jestem... pasażer Autobus 112 (1) Dzisiaj 28 września o 5.07 autobus linii 112 jadacy w kierunku Gdańska... B.z nr 283 meteor (1) Dnia 26.09.16 stalam na przystanku przy Al. Zwyciestwa i czekalam na autobus... Janka skarga i opinia (1) Wczoraj jadac tramwajem nr 2 podczas jazdy przez wielokrotne szarpniecia... Janka 227 (1) Nie rozumiem dlaczego autobus odjezdzajacy z przystanku o 08:06 stoi sobie z... Zły Autobus 283 Kiedy powrót na ul.Orzeszkową (1) Wstrzymany autobus 283 przy ul.E.Orzeszkowej nazwa przystanku Dębinki.... A kto bogatemu zabroni KIEROWCA 227 GALERIA BAŁTYCKA przyjazd 12.24 / 12.08.2016 (1) Witam, w dniu dzisiejszym wsiadając do autobusu zostałam przytrzasnieta... wścieekła~47 skarga (35) kierowcy bardzo nie mili maja pretensje do pasazerow ze wogole musza jezdzic... x Klimatyzacja (5) Czy ktoś jest mi wstanie wyjaśnić dlaczego w większości autobusów i... Kamil B. Kierowca 6058 - POWINIEN PAN ZMIENIĆ PRACĘ (1) W dniu wczorajszym miałam styczność z tym nie uprzejmym i bezczelnym Panem.... Izabella