Marina Wellness Center wypuściła masę grouponów i tym samym na basenie jest niesamowity tłok. Czasem nie jak pływać, a czasem nie zostaje się nawet wpuszczonym na basen bo nie ma miejsca!!! Niemiłą niespodzianką były wczorajsze zajęcia aquaareobiku. Szkoda, że nikt w recepcji nie informuje że o tej i o tej godzinie zaczynają zajęcia i zajęty jest wówczas basen mniej więcej w 4/5 powierzchni co skutecznie zmusza ludzi do wyjścia bo nie mają jak pływać. Sauna pozostawia wiele do życzenia z reguły jest tak po 80-85C a obsługa twierdzi że nie ma możliwości aby było cieplej. Słuchawki prysznicowe wymagają wymiany na nowe gdyż są obskurne i zakamieniałe przede wszystkim!! Kafelki na całym obiekcie również przydało by się wymienić - pamiętają chyba budowę Novotelu!! Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia. Zero przychylności i uśmiechu przy obsłudze klienta. A po wczorajszym zagubieniu mojego karnetu i próbie wmówienia, że nie ma go w kartotece (co jest śmieszne - bo jak inaczej mogłam korzystać i zostać wpuszczona??) zdecydowanie mnie zrazili do siebie.