denyysta jasień (1) Witam mam pytanie odnośnie stomatologa pani dr Ewy Tomczak z przychodni na... laura badanie rezonans magnetyczny (1) Musisz zrobić badanie Rezonansem Magnetycznym? Nie chcesz czekać kilka... Profispot zalixa meridia (23) czy ktos wie czy jest sprzedawana w aptekach? ktos bral? jakie doswiadczenia? nini
stomatolog przy ul.Słabego (5) był ktoś? chce poznać opinię, czy dobry to gabinet i czy ceny są przystępne... Izabell Czy ktoś się jeszcze nie zaszczepił przeciwko grypie, a chciałby to zrobić? Jest szansa! (3) Czy ktoś się jeszcze nie zaszczepił przeciwko grypie, a chciałby to zrobić?... Karolina Niedokrwistość? (9) znacie może jakiś preparat na niedokrwistość oraz od razu na podniesienie... sweex rezonans magnetyczny - gdzie najszybciej? (3) moze ktos wie gdzie najszybciej mozna zrobic?? Natalia Stomatolog ? (9) Zlamała mi sie 6. Poszłam do przychodni (nfz) p. doktor wyceniła - leczenie... mariaaaa pediatra gabinet Redłowo (1) Witam, poszukuję pediatry który przyjmuje pacjetów w redłowie w swoim... gosia111b reumatolog dziecięcy (2) proszę o poradę ... czy ktoś ma sprawdzonego reumatologa dziecięcego ???? kika2009 Książeczka zdrowia (3) Mam pytanie kochani: chcę wyrobić książeczkę sanepidowską, od czego mam... Asia objawy piramidowe (9) czy moze ktoś się orientuje co oznaczaja objawy piramidowe ? na skierowaniu... Karina25 Dietetyk !!??! (23) Szukam jakiegoś sprawdzonego dietetyka , bądź poradni dietetycznej na terenie... Zuzaaa szukam dobrego nefrologa (5) szukam pilnie dobrego NEFROLOGA, niestety stwierdzono u mnie zapalenie nerek... Iza dr Jankowski ginekolog z przychodni medycyny rodzinnej ul.Pomorska 96? (5) witam, czy ktos z Was byl u tego lekarza? jaki on jest? jak ma na imie?(zeby... pacjentka pytania do ginekologa... (48) mam właśnie pytanie...hmmm.co do tych dni płodnych,wyliczyłam sobie ale nie... madziks chondromalacja rzepki (2) Czy któras z Was ma może chondromalację rzepki? kasia Dietetyk z doświadczeniem w opiece nad ciężarną (2) Witam, poszukuje dietetyka, który ma doświadczenie w opiece nad kobietą w... Ann Pediatra i lekarz rodzinny przychodnia Mickiewicza (3) Od niedawna mieszkam we Wrzeszczu. Kogo polecacie jako lekarza rodzinnego,... Beata opinia dr Rosik (1) proszę o opinię o dr Rosik zainteresowana