psychiatra który potrafi pomóc? (4) Proszę polećcie jakiegoś dobrego psychiatrę. Najlepiej na NFZ ale jeśli nie... MałaMi dziwna sytuacja,proszę o opinie (4) Cześć dziewczyny mam pytanie,może któraś z Was miała jakaś podobną... kaśka nieplodnosc meska androlog (2) witam szukam dobrego androloga ktory zajmuje sie nieplodnoscia meska lenka
Badanie BIODEREK NOWORODKA (6) Witajcie, Proszę o podpowiedź gdzie najlepiej zrobić pierwsze badanie... Katia Usuwanie kurzajek (1) Poszukuje dermatologa, ktory sprawnie poradzi sobie z usunieciem kurzajki.... Marceki nerwica i spotkanie (4) Chetnie spotkalabym sie z osobai ktore cierpia, choruja na nerwice nerwiczka szpital wejherowo czy puck- chirurgia (1) Mam skierowanie na usuniecie kamieni z woreczka żółciowego. lepszy szpital w... sasiad chirurg stomatolog w Gdyni na NFZ (3) Witam! Pilnie poszukuje stomatologa-chirurga, który przyjmuje w ramach NFZ,... malvina Ginekolog sylwia łapińska szumczyk gdańsk (4) Czy ktoś wie czy dr łapińska przyjmuje gdzieś w przychodni na nfz? Jeśli nie... madzia akcja BEZPŁATNYCH badań słuchu dla dzieci w Gdańsku (1) Badania prowadzone przez Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu wykazują, że... Karolina Podyma REHABILITACJA (3) Mam złamaną rękę w śródręczu z jednym palcem a 2 wybite.We wtorek po... kamaa Rehabilitacja niemowląt (3) Szukam prywatnie rehabilitacji dla niemowląt. wiecus9 Ortodonta w Gdyni (4) Czy mógłby ktoś polecić dobrego ortodontę dziecięcego w Gdyni? Moje dziecię... odetta PYTANIE (2) GDZIE AKTUALNIE PRZYJMUJE DR JAŃCZEWSKI? EWA stomatolog dzieciecy (6) szukam dentysty dla 5 latki - były juz 2 próby ale koszmar -histeria straszna... mamam kasia Czy ktoś cos wie o ginekologu : Adamie Stencel? (12) tak jak wyżej w temacie slicznotkaa KOLPOSKOPIA zapytanie o ceny (6) Czy ktoś miał robione badanie i w jakiej cenie, chodzi mi o gdańsk Rina szukam dobrego stomatologa na kase chorych (6) znacie dobrego stomatologa na terenie gdańska ? doradźcie mi jakiś gabinet... m.k Nowotwory (6) Z tym wszystkim trzeba się pogodzić, nowotwór może okazać się złośliwy -... beaplu Wrodzony przerost nadnerczy (15) Lekarze podejrzewają u mnie wrodzony przerost nadnerczy, wszystkie hormony... sylwiaagnieszka