Skleroterapia (1) Zrobilam sobie skleroterapie,polecam! mamaalanka O przychodni Eter Med na Żabim Kruku!!! (43) To,co tam się dzieje to jest jakieś niewytłumaczalne.Chodzi mi o opiekę... ania27 badanie przeciwciał przeciwpłytkowych (2) Jak wygląda? Czy jest to tylko zwykłe pobranie krwi? Felija
aqua aerobik w Sopocie (10) Cześć, szukam zajęć aqua areobik'u w Sopocie lub Gdańsku, możecie podzielić... Ania_Z Siłownia - Gdynia (najlepiej okolice Pogórza Obłuża) (1) Witam Jeśli monotonność życia codziennego Cię całkowicie wciągnęła i... Madzia86 dr Zalewski ginekolog (2) czy to prawda ,e odchodzi ze szpitala na Zaspie??czy ktos wie gdzie??? ANKA ginekolog przyjmujący prywatnie i na NFZ (6) dziewczyny, szukam ginekologa, który przyjmuje prywatnie i ma podpisaną... wianeczek irydolog (3) aliona z orlowa czy macie jakies opinie na jej temat kąkretnie jakim jest... pytanie za 100 punktów Książeczka rumowska (11) Witam. Mam mały problem i nie wiem co zrobić niedawno urodziłam dziecko i do... Ancia Dr Kijuć - Lux Med (10) Witam, czy któras z Was korzystała z porad tego lekarza? Po 2 wizytach mam... pychota ORTODONTA (3) Witam :) Poszukuje sprawdzonego ortodonty. Interesuje mnie kontakt i opinie.... Dominika. zwolnienie lekarskie...pilne (3) mam depresje,do tego jestem na wypowiedzeniu...potrzebuje zwolnienia... kite leki na podtrzymanie ciąży (4) witam dziewczyny, mam pytanie jakie leki brałyście na podtrzymanie ciąży ? ja... Aneczka Gdańsk dobry lekarz ze szpitala psychiatrycznego w gdańsku (2) Witam, proszę o nazwiska dobrych lekarzy psychiatrów ze szpitala na... chanel275 Centum Pomocy Psychologicznej (SPCh) - Gdynia (2) Czy ktoś był w Centrum Pomocy Psychologicznej (Stowarzyszenia Psychologów... zgubiona02 asecurella (3) hej dziewczyny! :) czy któraś z was bierze asecurelle? jakie macie odczucia?... Asia Pawłowski Marek NZOZ Poradnia Medycyny Rodzinnej (1) co o nim sądzicie? Paula ginekolog położnik w Gdyni (12) Witam! Muszę wybrać ginekologa, który poprowadzi ciążę. Kogo polecacie w... misia NFZ blokuje dostęp do leków na WZW B!!! (3) Tym tematem powinno zainteresować się Państwo i wkońcu NFZ! Leczenie WZW... Pissed off szpital Wojewódzki (1) szczerze ja rodziłam 2 dzieci w szpitalu wojewódzkim i niepowiem złego słowa... malutka