czyszczenie sukni ślubnej

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Gdzie można profesjonalnie wyczyścić suknię ślubną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czyszczenie sukni ślubnej

Koleżance w jakiejś pralni chemicznej zniszczyli sukienkę od ślubu

Polecam czyszczenie w salonie sukni ślubnych Natalia w Gdyni.
Swoją sukienkę Allure Bridals 8362 z trenem dałam do czyszczenia właśnie tam i po praniu była czysta i pachnąca (pranie wodne) .
Cyrkonie i perełki wszystkie na miejscu i tak samo błyszczące jak w dniu zakupu. Sukienka była bo weselu naprawde baaardzo brudna poniewaz chodzilam w niej po trawie , myslalam ze juz nic nie da sie z tym zrobic a po praniu wyglądała znowu jak nowa.
http://www.natalia.gdynia.pl/

ja swoją czyściłam w pralni w Alfie. Panie wyczyściły suknie tak, że wygląda jak nowa. No ale ostrzegają, przed opadnięciem ozdób (bo czasem są słabo przyszyte albo przyklejone). Więc to trzeba sprawdzić gdziekolwiek oddasz suknie. Ale mi nic nie odpadło:) nawet kryształki świeżej wyglądają:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beauty we Wrzeszczu, w cztery dni została wyczyszczona i do tego miałam porwany tren i urwane podczepianie trenu i w tym salonie mi to naprawili. Polecam

Nie polecam czyszczenia w punkcie z sukniami ślubnymi w Rumi u Żanety Miler bodajże na Paderewskiego 8. Cały dół obszarpany a koronka jakby zmechacona.

Inne tematy z forum

Majer Hurt Jaj i Mapart - proszę o opinie. (12 odpowiedzi)

Czy ma ktoś jakieś świeże informacje na temat tych firm? Czy te firmy dalej są w spółce?...

Nowe Karwiny (18 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta...