dermatolog!!!!

Czy ktos mogłby polecic dobrego dermatologa w Gdańsku lub na terenie całego Trójmiasta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dermatolog!!!!

polecam przychodnię skórno-wenorologiczną w Gdańsku na Długiej, a szczególnie dr. Zarazińską. Telefon (0 58) 301-16-86
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam poradnię na Jaskółczej i dr Mielewczyk - stawia trafne diagnozy

Dr Ornowska - przychodnia Dąbrowa-Dąbrówka ul. Sojowa w Gdyni, przyjmuje też prywatnie w Orłowie

dzieki za informacje:)ostatnio mam małe problemy ze swoja buzia, wiecznie cos mi wychodzi a dermatolodzy do ktorych do tej pory bylam byli ok ale na krotka mete pomogaly mi ich leki:/ i jak tu sie nie załamac

Wszystkim odradzam dr Ornowska! Jej podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia. Chyba, ze dostanie w łape, wtedy może jest milsza ale nie gwarantuje. Z całego serca odradzam.

Sokolowska-Wojdylo w Gdyni

tez zwiedzilam mase dermatologow, wmawiajacych mi ze kazdy wyprysk na skorze to tradzik, dzieki czemu faszerowlai mnie IZOTEkiem, po ktorym tylko sobie rozwalilam watrobe i utylam.

W efekcie okazalo sie ze mam wrastajacy meszek w twarzy i rpblemy z mieszkami a nie tradzikiem. Zadna masc na to nie pomaga, tylko silne kremy zluszczajaco-regenrujace ( tu polecam AVENE Triacneal - tez na tradzik i przeciwzmarszczkowy do codfziennego uzytku - na allegro 50zl na 3 mce) oraz kosmetyki z mocznikiem, czesto tez swietnie sie sprawdzaja przy tradziku. Oczywiscie co jakis czas kosmetyczka, peelingi enzymatyczne i ogolne dbanie o niezapychanie porow.

Wiecej mi pomogly kosmetyczki i ich uwagi niz dermatolodzy.

polecam dr Rudnika .ma prywatny gabinet w Gdyni w SEA towers. super lekarz - cięzko do niego sie dostać

Na pewno, w centrum na ulicy Jana Pawła przyjmuje dermatolog, dr Ewa Sierosławska. Faktem jest, ze nie jest to najbliżej centrum, ale naprawdę warto się tam wybrać. Bardzo przyjemna w obyciu lekarz.

Potwierdzam byłam. Bardzo, bardzo dobra lekarka.

Oczywiście mówię o dr Ewie Sierosławskiej :) Pozdrawiam serdecznie!

Inne tematy z forum

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...