firma KONSALNET

witam mam pytanie do forumowiczow - o opinie na temat tej firmy - jedno co wiem zatrudniaja ludzi na czarno - ale czy wyplacaja pieniadze ?? pracowal ktos ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: firma KONSALNET

Pierwsze słyszę że zatrudniają na czarno - raczej ktoś głupoty mówi.
To jest największa firma w kraju, może na równi z solidem.A jak jak to bywa w takim molochu maja gdzieś kierowników a co dopiero zwykłych pracowników. A kasę wszystkie firmy ogólnopolskie wypłacają . Raczej odradzam pracę w małych firmach gdzie właściciel jest panem i władcą tam często nie wypłacają kasy w terminie..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

SEBA z władka? ty to się do radnej firmy nie nadajesz leniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wyplacaja ;) Tzn wyplacaja, ale o jedno zero miej niz powinno ;) Zamiast 400zl dostalem na konto 40zl :) Takze Firma pierwsza klasa. :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przypuszczam, że to był zwykły błąd wprowadzającego dane a nie świadome oszustwo.
To nie jest osiedlowy sklep pana Kazia tylko firma o zdecydowanie większym zasięgu.
Monitowałeś w centrali?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może jesteś z konkurencji i głupoty piszesz ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowalem w tej firmie 6 miesiecy na obiekcie Biedronka na Oruni Górnej i sa wyplacalni,nigdy nie było problemu z kasa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...