imprezy

Wiecie gdzie można się dowiedzieć, albo wysyłać CV do jakiś firm żeby dostać prace na jakieś imprezy? Nie wiem np. Top Trendy teraz jest, albo jak są w tych halach widowiskowo sportowych mecze czy coś.
Pytałam się w jednej hali to mówili, ze nie mają ofert.
A top trendy to też duża impreza zazwyczaj dużo jakiś hostess czy nawet jakiś innych osób do pomocy. Może ktoś z Was wie gdzie by się zahaczyć. I to nie jest tak ze sama nie chodzę i nie pytam, ale jak ktoś ma takie znajomości albo już wie gdzie to inaczej :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: imprezy

jakie imprezy cie interesuja, jakies takie masowe koncerty np. czy jakies bankiety wesela itd?

Mogą być takie i takie :)

zazwyczaj do obsługi takich eventów zatrudniane są agencje, które mają swoje bazy hostess/modelek. Na pewno nie zajmują się tym osobiście. Zahacz się w kilku agencjach typu Otto.

jak jesteś łądna, zgrabna i powabna, to się zgłoś do agencji hostess.
JAk nie rajcuje Cię klepanie po tyłku przez starszych "byznesmenów", to zatrudniaj się w innym charakterze. W większości agencji eventowych takie fuchy wyłapują znajomi stałych pracowników, więc ciężko się wbić, ale popytać można. W trójmieście najlepszą taką agencją jest LIVE. Poza tym szukaj innych firm organizujących eventy, zajmujących się BTL:
http://katalog.trojmiasto.pl/rozrywka_i_gastronomia/organizacja_eventow/

Jeżeli chodzi o openera, producentem jest ALTER ART. TOP Trendy nie pamiętam kto robi, więc Ci nie pomogę.
Powodzenia.

to robi BART!:)

warto zaznaczyć, że jeśli ktoś rozważał by pracę w służbach porządkowych na imprezach masowych musi posiadać odpowiednie uprawnienia

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...