kierowca

Przyjmę do przyuczenia młodego, bystrego kierowce z prawem jazdy kat c+e
Ogłoszenie wprowadzono: 29.11.2013

Branża / Kategoria: Logistyka / Spedycja / Transport
Miasto: Gdańsk
Dzielnica: Kowale
Ulica i nr: Energetyczna
Przepisy AETR pozwalają na przejechaniu w miesiącu około 12.000 kilometrów. Stawka 10 groszy/kilometr była aktualna jakieś 15 -20 lat temu. Biorąc to wszystko pod uwagę nie dziwota że poszukiwany jest młody i naiwny kierowca. Podejrzewam że auto też jest po dużym przebiegu. Boże chroń kierowców-przed takimi pracodawcami :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kierowca

Kolego zgodze sie z Toba w 100%, nawt kierowca bez doswiadczenie nie powinnien sie dac tak wykozystywac. Ta stawka to jałmużna która na jedzienie nie starczy w skandynawi. A jeżdzac po wysokiej Norwegi o tej poże roku nie jest sie wstanie zrobić kilometrów. Na miejscu sie wiecej zarobi niż u tego psełdo pracodawcy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kierowca

masz rację to chory palant niech sobie sam pojeździ 17000do 25000 km miesięcznie wszystko chyba bez tarczek i bez tacho,i za 0,10 gr z km on chyba ćpa.Na takich no może troche lepszych warunkach realne dla młodych bez doświadczenia 7 funtów /godz to się jeżdzi u ćiapatego w Anglii.Więc ten koleś niech weżnie młotek i się rąbnie DEBILL
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...